притисни ентер »

Тајна ѕвезда на црвениот тепих: Еве како се бира фризура и шминка за Оскари
Тајна ѕвезда на црвениот тепих: Еве како се бира фризура и шминка за Оскари

Тајна ѕвезда на црвениот тепих: Еве како се бира фризура и шминка за Оскари

Поголемиот дел од Холивуд, актерки, пејачки и модели не се нападно нашминкани. Само по некоја има силна шминка, но таа е повеќе случајност отколку правило. Нивната убавина е само нагласена за да бидат она што се, но и за да не погрешат премногу. Затоа што на ваквите случувања, секогаш е подобро да ја одберат најсигурната опција отколку да експериментираат