притисни ентер »

„Бејби шарк“ е првото видео со повеќе од 10 милијарди прегледи на Јутјуб
„Бејби шарк“ е првото видео со повеќе од 10 милијарди прегледи на Јутјуб

„Бејби шарк“ е првото видео со повеќе од 10 милијарди прегледи на Јутјуб

Популрната детска песна за бебето ајкула, Baby Shark , стана првото видео на Јутјуб со 10 милијарди прегледи. Во ноември 2020 година, Baby Shark стана најгледаното видео на популарната платформа за стримување, а сега ја надмина волшебната бројка од 10 милијарди прегледи. Детската песна што ја осмисли јужнокорејската образовна фирма„ Пинкфонг“а ја изведе

Кое е првото видео на YouTube со повеќе од 10 милијарди прегледи?

Кое е првото видео на YouTube со повеќе од 10 милијарди прегледи?

Познато е кое видео прво достигна 10 милијарди прегледи на YouTube, а не станува збор за „Gangnam Style“.. Пред 10 години, видеото за песната „Gangnam Style“ го собори рекордот и стана првото видео на YouTube со милијарда прегледи. Видеото моментално има повеќе од четири милијарди прегледи, а новиот рекордер е уште една екстремно заразна мелодија.

„Бејби шарк“ е првото видео со повеќе од 10 милијарди прегледи на Јутјуб

„Бејби шарк“ е првото видео со повеќе од 10 милијарди прегледи на Јутјуб

Популрната детска песна за бебето ајкула, Baby Shark , стана првото видео на Јутјуб со 10 милијарди прегледи. Во ноември 2020 година, Baby Shark стана најгледаното видео на популарната платформа за стримување, а сега ја надмина волшебната бројка од 10 милијарди прегледи. Детската песна што ја осмисли јужнокорејската образовна фирма„ Пинкфонг“а ја изведе

Стигна до 10 милијарди прегледи, не се знае кој ја напишал - Факти за заразната детска песна Baby Shark

Стигна до 10 милијарди прегледи, не се знае кој ја напишал - Факти за заразната детска песна Baby Shark

Популарната детска песна за бебето ајкула и неговото семејство, Baby Shark, за првпат се појави во 2016-тата година, а сега стана првото видео на YouTube со 10 милијарди прегледи. Во ноември 2020 година, Baby Shark стана најгледаното видео, а сега ја надмина неверојатната бројка од 10 милијарди прегледи. Оние што имаат мали деца знаат дека нема спас

Првото Јутјуб видео кое достигна 10 милијарди прегледи! Нов рекордер е уште една многу заразна мелодија

Првото Јутјуб видео кое достигна 10 милијарди прегледи! Нов рекордер е уште една многу заразна мелодија

Познато е кое видо прво достигнало 10 милијарди прегледи на Јутјуб, а не станува збор за "Gangnam Style". Пред 10 години, "Gangnam Style" го собори рекордот и стана прво Јутјуб видео со милијарда прегледи. Моментално тоа видео има повеќе од 4 милијарди прегледи, но нов рекордер е уште една многу заразна мелодија. Станува збор за видеото "Baby Shark",

„Бејби шарк“ е првото видео со повеќе од 10 милијарди прегледи на Јутјуб

„Бејби шарк“ е првото видео со повеќе од 10 милијарди прегледи на Јутјуб

Популрната детска песна за бебето ајкула, Baby Shark , стана првото видео на Јутјуб со 10 милијарди прегледи. Во ноември 2020 година, Baby Shark стана најгледаното видео на популарната платформа за стримување, а сега ја надмина волшебната бројка од 10 милијарди прегледи. Детската песна што ја осмисли јужнокорејската образовна фирма„ Пинкфонг“а ја изведе

„Бејби шарк“ е првото видео со повеќе од 10 милијарди прегледи на Јутјуб

„Бејби шарк“ е првото видео со повеќе од 10 милијарди прегледи на Јутјуб

Популарната детска песна за бебето ајкула, Baby Shark, стана првото видео на Јутјуб со 10 милијарди прегледи. Во ноември 2020 година, Baby Shark стана најгледаното видео на популарната платформа за стримување, а сега ја надмина волшебната бројка од 10 милијарди прегледи. Детската песна што ја осмисли јужнокорејската образовна фирма„ Пинкфонг“а ја изведе

„Бејби шарк“ е првото видео со повеќе од 10 милијарди прегледи на Јутјуб

„Бејби шарк“ е првото видео со повеќе од 10 милијарди прегледи на Јутјуб

Популрната детска песна за бебето ајкула, Baby Shark , стана првото видео на Јутјуб со 10 милијарди прегледи. Во ноември 2020 година, Baby Shark стана најгледаното видео на популарната платформа за стримување, а сега ја надмина волшебната бројка од 10 милијарди прегледи. Детската песна што ја осмисли јужнокорејската образовна фирма„ Пинкфонг“а ја изведе

„Бејби Шарк“ е првото видео на Јутјуб со над 10 милијарди прегледи

„Бејби Шарк“ е првото видео на Јутјуб со над 10 милијарди прегледи

Пред 10 години, „Гангам Стајл“ го собори рекордот на гледаност на Јутјуб со над милијарди прегледи. Видеото моментално има повеќе од четири милијарди прегледи, но новиот рекордер сепак е детската песна „Бејби шарк“. Врз основа на бројките на Јутјуб, се работи за првото видео на оваа платформа кое забележа повеќе од 10 милијарди прегледи. „Бејби шарк“