притисни ентер »

E-Partner нов лесен комерцијалист на струја од понудата на Peugeot
E-Partner нов лесен комерцијалист на струја од понудата на Peugeot

E-Partner нов лесен комерцијалист на струја од понудата на Peugeot

Peugeot e-Partner официјално е претставен на европскиот пазар, со што електричното комерцијално возило се приклучува на e-Expert во понудата на брендот … Француската компанија Peugeot официјално го претстави e-Partner, своето најново електрично лесно комерцијално возило кое е базирано на EMP2 модуларната платформа и користи електромотор кој испорачува

E-Partner е најновото комерцијално ЕВ од Peugeot

E-Partner е најновото комерцијално ЕВ од Peugeot

Peugeot e-Partner официјално е претставен за европскиот пазар, со што електричното комерцијално возило се приклучува на e-Expert во поставата Француската компанија Peugeot официјално го претстави e-Partner, своето најново електрично лесно комерцијално возило кое е базирано на EMP2 модуларната платформа и користи електромотор кој испорачува моќност