притисни ентер »

Приведен 17-годишен крадец од Скопје
Приведен 17-годишен крадец од Скопје

Приведен 17-годишен крадец од Скопје

Полициски службеници привеле 17-годишник од Скопје, кој непосредно пред тоа извршил тешка кражба во Аеродром, информира Министерство за внатрешни работи. – На 27.07.2021 од полициски службеници од Единицата за внатрешни работи Аеродром е приведен 17-годишник од Скопје, кој непосредно пред тоа извршил тешка кражба во продажен објект на подрачјето на

Приведен крадец од Скопје

Приведен крадец од Скопје

На 27.07.2021 од полициски службеници од Единицата за внатрешни работи Аеродром е приведен 17-годишник од Скопје, кој непосредно пред тоа извршил тешка кражба во продажен објект на подрачјето на Аеродром. Во координација со Јавен обвинител за малолетници и во присуство на родител со него е извршен разговор, при што тој во целост го признал делото и

Приведен 17-годишен крадец од Скопје

Приведен 17-годишен крадец од Скопје

Полициски службеници привеле 17-годишник од Скопје, кој непосредно пред тоа извршил тешка кражба во Аеродром, информира Министерство за внатрешни работи. – На 27.07.2021 од полициски службеници од Единицата за внатрешни работи Аеродром е приведен 17-годишник од Скопје, кој непосредно пред тоа извршил тешка кражба во продажен објект на подрачјето на

Уапсен малолетник поради тешка кражба во скопски Аеродром

Уапсен малолетник поради тешка кражба во скопски Аеродром

17-годишно лице од Скопје е уапсено поради тешка кражба во продавница на подрачјето на скопски Аеродором, соопшти полицијата. Според информации од таму, вчера од полициски службеници од Единицата за внатрешни работи Аеродром е приведен 17-годишник од Скопје, кој непосредно пред тоа извршил тешка кражба во продажен објект на подрачјето на Аеродром.

Извршил кражба во Аеродром, па го фатиле полицајци

Извршил кражба во Аеродром, па го фатиле полицајци

Полициски службеници од Единицата за внатрешни работи Аеродром, вчера приведоа 17-годишник од Скопје, кој непосредно пред тоа извршил тешка кражба во продажен објект на подрачјето на Аеродром, информираат од МВР. Полициски службеници од Единицата за внатрешни работи Аеродром, вчера приведоа 17-годишник од Скопје, кој непосредно пред тоа извршил тешка

Уапсен малолетник поради тешка кражба во скопски Аеродром

Уапсен малолетник поради тешка кражба во скопски Аеродром

17-годишно лице од Скопје е уапсено поради тешка кражба во продавница на подрачјето на скопски Аеродором, соопшти полицијата. Според информации од таму, вчера од полициски службеници од Единицата за внатрешни работи Аеродром е приведен 17-годишник од Скопје, кој непосредно пред тоа извршил тешка кражба во продажен објект на подрачјето на Аеродром.

Приведен крадец од Скопје

Приведен крадец од Скопје

На 27.07.2021 од полициски службеници од Единицата за внатрешни работи Аеродром е приведен 17-годишник од Скопје, кој непосредно пред тоа извршил тешка кражба во продажен објект на подрачјето на Аеродром. Во координација со Јавен обвинител за малолетници и во присуство на родител со него е извршен разговор, при што тој во целост го признал делото и

Полициски службеници од Аеродром приведоа крадец

Полициски службеници од Аеродром приведоа крадец

Полициски службеници од Единицата за внатрешни работи Аеродром, вчера приведоа 17-годишник од Скопје, кој непосредно пред тоа извршил тешка кражба во продажен објект на подрачјето на Аеродром, информираат од МВР. Во координација со Јавен обвинител за малолетници и во присуство на родител со него е извршен разговор, при што тој во целост го признал

Уапсен малолетник поради тешка кражба во населбата Аеродром

Уапсен малолетник поради тешка кражба во населбата Аеродром

17-годишно лице од Скопје е уапсено поради тешка кражба во продавница на подрачјето на скопски Аеродором, соопшти полицијата. Според информации од таму, вчера од полициски службеници од Единицата за внатрешни работи Аеродром е приведен 17-годишник од Скопје, кој непосредно пред тоа извршил тешка кражба во продажен објект на подрачјето на Аеродром.