притисни ентер »

ВМРО-ДПМНЕ за инцидентите во Собранието: договорена драма меѓу Апасиев и Левица со ДУИ и СДС
ВМРО-ДПМНЕ за инцидентите во Собранието: договорена драма меѓу Апасиев и Левица со ДУИ и СДС

ВМРО-ДПМНЕ за инцидентите во Собранието: договорена драма меѓу Апасиев и Левица со ДУИ и СДС

„ВМРО-ДПМНЕ на исценираните инциденти на Левица гледа како евтина провидна и договорена драма меѓу Апасиев и Левица со ДУИ и СДС. Дотолку повеќе што присутната коалиција СДС, Левица и ДУИ во градот Скопје од денес започна да функционира и во Собранието. Навистина е чудно бурното реагирање на Левица за Деловникот, наспроти молчењето во Собранието за

ВМРО-ДПМНЕ: Инцидентот на Левица е драма договорена со СДС и ДУИ

ВМРО-ДПМНЕ: Инцидентот на Левица е драма договорена со СДС и ДУИ

ВМРО-ДПМНЕ вечерва соопшти дека инцидентот што го предизвика Левица во Собранието е исцениран и на него гледа како на евтина провидна и договорена драма со ДУИ и СДСМ. „Дотолку повеќе што присутната коалиција СДС, Левица и ДУИ во градот Скопје од денес започна да функционира и во Собранието. Навистина е чудно бурното реагирање на Левица за Деловникот,

ВМРО-ДПМНЕ: Евтина, провидна и договорена драма меѓу Апасиев и Левица со ДУИ и СДС

ВМРО-ДПМНЕ: Евтина, провидна и договорена драма меѓу Апасиев и Левица со ДУИ и СДС

ВМРО-ДПМНЕ на исценираните инциденти на Левица гледа како евтина провидна и договорена драма меѓу Апасиев и Левица со ДУИ и СДС. Дотолку повеќе што присутната коалиција СДС, Левица и ДУИ во градот Скопје од денес започна да функционира и во Собранието. Навистина е чудно бурното реагирање на Левица за Деловникот, наспроти молчењето во Собранието за

ВМРО-ДПМНЕ за инцидентите во Собранието: договорена драма меѓу Апасиев и Левица со ДУИ и СДС

ВМРО-ДПМНЕ за инцидентите во Собранието: договорена драма меѓу Апасиев и Левица со ДУИ и СДС

„ВМРО-ДПМНЕ на исценираните инциденти на Левица гледа како евтина провидна и договорена драма меѓу Апасиев и Левица со ДУИ и СДС. Дотолку повеќе што присутната коалиција СДС, Левица и ДУИ во градот Скопје од денес започна да функционира и во Собранието. Навистина е чудно бурното реагирање на Левица за Деловникот, наспроти молчењето во Собранието за

ВМРО-ДПМНЕ: Eвтина, провидна и договорена драма на Левица со ДУИ и СДС

ВМРО-ДПМНЕ: Eвтина, провидна и договорена драма на Левица со ДУИ и СДС

Дотолку повеќе што присутната коалиција СДС, Левица и ДУИ во градот Скопје од денес започна да функционира и во Собранието. Навистина е чудно бурното реагирање на Левица за Деловникот, наспроти молчењето во Собранието за францускиот предлог или за скандалот на онкологија. Всушност Апасиев кога не беше за филибастеринг и беше коалициски партнер на СДС

ЕВТИНА ДРАМА НА ЛЕВИЦА ВО СОБРАНИЕ Споредни договорени улоги имаа Џафери и Мисовски, велат од ВМРО-ДПМНЕ

ЕВТИНА ДРАМА НА ЛЕВИЦА ВО СОБРАНИЕ Споредни договорени улоги имаа Џафери и Мисовски, велат од ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ вечерва соопшти дека инцидентот што го предизвика Левица во Собранието е исцениран и на него гледа како на евтина провидна и договорена драма со ДУИ и СДСМ. „Дотолку повеќе што присутната коалиција СДС, Левица и ДУИ во градот Скопје од денес започна да функционира и во Собранието. Навистина е чудно бурното реагирање на Левица за Деловникот,

ВМРО-ДПМНЕ за инцидентите во Собранието: Договорена драма меѓу Апасиев и Левица со ДУИ и СДС

ВМРО-ДПМНЕ за инцидентите во Собранието: Договорена драма меѓу Апасиев и Левица со ДУИ и СДС

„ВМРО-ДПМНЕ на исценираните инциденти на Левица гледа како евтина провидна и договорена драма меѓу Апасиев и Левица со ДУИ и СДС. Дотолку повеќе што присутната коалиција СДС, Левица и ДУИ во градот Скопје од денес започна да функционира и во Собранието. Навистина е чудно бурното реагирање на Левица за Деловникот, наспроти молчењето во Собранието за

ВМРО-ДПМНЕ: Левица го исценира инцидентот во Собрание во договор со СДСМ и ДУИ

ВМРО-ДПМНЕ: Левица го исценира инцидентот во Собрание во договор со СДСМ и ДУИ

28 ВМРО-ДПМНЕ вечерва соопшти дека инцидентот што го предизвика Левица во Собранието е исцениран и на него гледа како на евтина провидна и договорена драма со ДУИ и СДСМ. -Дотолку повеќе што присутната коалиција СДС, Левица и ДУИ во градот Скопје од денес започна да функционира и во Собранието. Навистина е чудно бурното реагирање на Левица за Деловникот,

Исценирани инциденти на Левица од Апасиев кој заговараше „шамари, клоци и тупаници“ за Вељаноски

Исценирани инциденти на Левица од Апасиев кој заговараше „шамари, клоци и тупаници“ за Вељаноски

ВМРО-ДПМНЕ на исценираните инциденти на Левица гледа како „евтина провидна и договорена драма меѓу Апасиев и Левица со ДУИ и СДС“. Дотолку повеќе што присутната коалиција СДС, Левица и ДУИ во градот Скопје од денес започна да функционира и во Собранието. Навистина е чудно бурното реагирање на Левица за Деловникот, наспроти молчењето во Собранието за