притисни ентер »

Samsung: Шест милиони телефони на преклоп во 2020 година
Samsung: Шест милиони телефони на преклоп во 2020 година

Samsung: Шест милиони телефони на преклоп во 2020 година

По официјалното претставување на својот прв модел на преклопување, Samsung Galaxy Fold, јужнокорејската компанија најави дека планира на пазарот да испорача пет до шест милиони телефони на преклопување на пазарот следната година. Извршниот директор на компанијата Донгџинг Кох, за време на форумот на Samsung AI во Јужна Кореја, потврди дека јужнокорејскиот

SAMSUNG НAЈАBИ: Пeт дo шeст милиoни тeлeфoни на прeклoпувaњe на пaзaрoт cлeднaтa гoдинa

SAMSUNG НAЈАBИ: Пeт дo шeст милиoни тeлeфoни на прeклoпувaњe на пaзaрoт cлeднaтa гoдинa

По официјалното претставување на својот прв модел на преклопување, Samsung Galaxy Fold, јужнокорејската компанија најави дека планира на пазарот да испорача пет до шест милиони телефони на преклопување на пазарот следната година. Извршниот директор на компанијата Донгџинг Кох, за време на форумот на Samsung AI во Јужна Кореја, потврди дека јужнокорејскиот

Samsung: Значително ќе се зголеми продажбата на преклопни уреди во 2020. година

Samsung: Значително ќе се зголеми продажбата на преклопни уреди во 2020. година

Пред неколку недели, Samsung објави дека планира да испорача пет до шест милиони преклопни/флексибилни телефони во текот на следната година, како што ќе расте побарувачката за ваков вид на уреди. За време на AI Форумот на Samsung во Јужна Кореја, Извршниот директор на компаниата DJ Koh потврди дека јужнокорејскиот гигант значително ќе ја зголеми продажбата

Samsung: Значително ќе се зголеми продажбата на преклопни уреди во 2020. година

Samsung: Значително ќе се зголеми продажбата на преклопни уреди во 2020. година

Пред неколку недели, Samsung објави дека планира да испорача пет до шест милиони преклопни/флексибилни телефони во текот на следната година, како што ќе расте побарувачката за ваков вид на уреди. За време на AI Форумот на Samsung во Јужна Кореја, Извршниот директор на компаниата DJ Koh потврди дека јужнокорејскиот гигант значително ќе ја зголеми продажбата

Netflix ја прекинува поддршката за постарите смарт телевизори на Samsung

Netflix ја прекинува поддршката за постарите смарт телевизори на Samsung

Веќе некое време Netflix најавува дека до крајот на годината ќе ја прекине поддршката за одредени постари уреди. Toa главно се однесува на постари USB TV стикови, но Netflix најави и дека оваа мерка ќе влијае и на постарите модели на паметни телевизори на Samsung. Престанокот на поддршката е закажан за 1 декември оваа година. Samsung објасни дека причините