притисни ентер »

Бебето од албумот „Невермајнд“ пак ја тужи „Нирвана“ иако веќе изгуби на суд
Бебето од албумот „Невермајнд“ пак ја тужи „Нирвана“ иако веќе изгуби на суд

Бебето од албумот „Невермајнд“ пак ја тужи „Нирвана“ иако веќе изгуби на суд

Спенсер Елден, кој како бебе беше фотографиран гол за обвивката на албумот „Невермајнд“ на „Нирвана“, поднесе нова тужба против рок-бендот за сексуална експлоатација. Неговиот случај пред десет дена веќе беше отфрлен од Судот во Калифорнија. Елден првпат поднесе тужба лани во август и бараше отштета од 150.000 долари од секој од 15-те обвинети:  поранешните

Бебето од албумот „Невермајнд“ пак ја тужи „Нирвана“ иако веќе изгуби на суд

Бебето од албумот „Невермајнд“ пак ја тужи „Нирвана“ иако веќе изгуби на суд

Спенсер Елден, кој како бебе беше фотографиран гол за обвивката на албумот „Невермајнд“ на „Нирвана“, поднесе нова тужба против рок-бендот за сексуална експлоатација. Неговиот случај пред десет дена веќе беше отфрлен од Судот во Калифорнија. Елден првпат поднесе тужба лани во август и бараше отштета од 150.000 долари од секој од 15-те обвинети:  поранешните

Бебето од албумот „Невермајнд“ пак ја тужи „Нирвана“ иако веќе изгуби на суд

Бебето од албумот „Невермајнд“ пак ја тужи „Нирвана“ иако веќе изгуби на суд

Спенсер Елден, кој како бебе беше фотографиран гол за обвивката на албумот „Невермајнд“ на „Нирвана“, поднесе нова тужба против рок-бендот за сексуална експлоатација. Неговиот случај пред десет дена веќе беше отфрлен од Судот во Калифорнија. Елден првпат поднесе тужба лани во август и бараше отштета од 150.000 долари од секој од 15-те обвинети:  поранешните

Бебето од легендарниот албум „Nevermind“ повторно ја тужи Нирвана

Бебето од легендарниот албум „Nevermind“ повторно ја тужи Нирвана

Човекот прикажан како голо бебе на албумот на „Нирвана“ од 1991 година, Nevermind, ја обнови тужбата против бендот, обвинувајќи го за сексуално искористување откако американски судија претходно го отфрли случајот. Спенсер Елден, тужителот, во изменетата жалба поднесена во средата во судот во Лос Анџелес тврди дека „ласцивната природа на неговиот имиџ“

Бебето од корицата на албумот на „Нирвана“ повторно го тужи бендот

Бебето од корицата на албумот на „Нирвана“ повторно го тужи бендот

Човекот прикажан како голо бебе на албумот на „Нирвана“ од 1991 година, Nevermind , ја обнови тужбата против бендот, обвинувајќи го за сексуално искористување откако американски судија претходно го отфрли случајот. Спенсер Елден, тужителот, во изменетата жалба поднесена во средата во судот во Лос Анџелес тврди дека „ласцивната природа на неговиот имиџ“

Бебето од корицата на албумот на „Нирвана“ повторно го тужи бендот

Бебето од корицата на албумот на „Нирвана“ повторно го тужи бендот

Човекот прикажан како голо бебе на албумот на „Нирвана“ од 1991 година, Nevermind , ја обнови тужбата против бендот, обвинувајќи го за сексуално искористување откако американски судија претходно го отфрли случајот. Спенсер Елден, тужителот, во изменетата жалба поднесена во средата во судот во Лос Анџелес тврди дека „ласцивната природа на неговиот имиџ“

Бебето од „Nevermind“ повторно ја тужи „Нирвана“

Бебето од „Nevermind“ повторно ја тужи „Нирвана“

Човекот кој беше фотографиран гол како бебе за омотот на албумот „Nevermind“ на „Нирвана“, поднесе нова тужба, обвинувајќи го рок-бендот за сексуална експлоатација. Неговиот претходен случај беше отфрлен од Судот во Калифорнија. Инаку, 30-годишниот Спенсер Елден првпат поднесе тужба во август 2021 година, барајќи отштета од 150.000 долари од секој

Бебето од омотот на Нирвана повторно го тужи бендот за сексуална експлоатација

Бебето од омотот на Нирвана повторно го тужи бендот за сексуална експлоатација

Човекот кој беше фотографиран гол како бебе за омотот на албумот „Nevermind“ на „Нирвана“, поднесе нова тужба, обвинувајќи го рок-бендот за сексуална експлоатација. Неговиот претходен случај беше отфрлен од Судот во Калифорнија. Инаку, 30-годишниот Спенсер Елден првпат поднесе тужба во август 2021 година, барајќи отштета од 150.000 долари од секој

Бебето од корицата на албумот на „Нирвана“ повторно го тужи бендот

Бебето од корицата на албумот на „Нирвана“ повторно го тужи бендот

Човекот прикажан како голо бебе на албумот на „Нирвана“ од 1991 година, Nevermind, ја обнови тужбата против бендот, обвинувајќи го за сексуално искористување откако американски судија претходно го отфрли случајот. Спенсер Елден, тужителот, во изменетата жалба поднесена во средата во судот во Лос Анџелес тврди дека „ласцивната природа на неговиот имиџ“

Бебето од „Nevermind“ повторно ја тужи „Нирвана“

Бебето од „Nevermind“ повторно ја тужи „Нирвана“

Човекот кој беше фотографиран гол како бебе за омотот на албумот „Nevermind“ на „Нирвана“, поднесе нова тужба, обвинувајќи го рок-бендот за сексуална експлоатација. Неговиот претходен случај беше отфрлен од Судот во Калифорнија. Инаку, 30-годишниот Спенсер Елден првпат поднесе тужба во август 2021 година, барајќи отштета од 150.000 долари од секој