притисни ентер »

Maimang 8 е новиот адут од средната класа на Huawei
Maimang 8 е новиот адут од средната класа на Huawei

Maimang 8 е новиот адут од средната класа на Huawei

Смартфоните од средната класа се многу популарни на светските пазари, а Huawei се наметнува како еден од најдобрите производители на вакви уреди. Тоа што новиот Maimang 8 изгледа познато се должи на фактот дека овој смартфон е идентичен на Huawei P Smart+, кој се појави на пазарот минатата година. На предната страна од телефонот се наоѓа 6,21-инчен

Maimang 8 е новиот адут од средната класа на Huawei

Maimang 8 е новиот адут од средната класа на Huawei

Смартфоните од средната класа се многу популарни на светските пазари, а Huawei се наметнува како еден од најдобрите производители на вакви уреди. Тоа што новиот Maimang 8 изгледа познато се должи на фактот дека овој смартфон е идентичен на Huawei P Smart+, кој се појави на пазарот минатата година. На предната страна од телефонот се наоѓа 6,21-инчен

Maimang 8 е новиот адут од средната класа на Huawei

Maimang 8 е новиот адут од средната класа на Huawei

Смартфоните од средната класа се многу популарни на светските пазари, а Huawei се наметнува како еден од најдобрите производители на вакви уреди. Тоа што новиот Maimang 8 изгледа познато се должи на фактот дека овој смартфон е идентичен на Huawei P Smart+, кој се појави на пазарот минатата година. На предната страна од телефонот се наоѓа 6,21-инчен