притисни ентер »

Се санираат вандалски оштетените игралишта во Аеродром
Се санираат вандалски оштетените игралишта во Аеродром

Се санираат вандалски оштетените игралишта во Аеродром

Екипи на Општина Аеродром утринава веднаш почнаа да ги поправаат оштетените детски игралишта што викендов беа цел на вандали. Најголема штета е забележана на детското игралиште во населбата Лисиче во непосредна близина на крстот, а оштетени се и новопоставената новогодишна елка во населбата Мичурин, како и други украси на повеќе локации. „Изминатите

Се санираат вандалски оштетените игралишта во Аеродром

Се санираат вандалски оштетените игралишта во Аеродром

„Изминатите месеци вандали уништија реквизити и на други детски игралишта во општина Аеродром, а беа запалени и повеќе контејнери. Сите случаи се пријавени во полиција“, информираат од општина Аеродром. Екипи на Општина Аеродром утринава веднаш почнаа да ги поправаат оштетените детски игралишта што викендов беа цел на вандали. Најголема штета е забележана

Општина Аеродром ги санира вандалски оштетените игралишта

Општина Аеродром ги санира вандалски оштетените игралишта

Екипи на Општина Аеродром денеска почнаа со поправка на оштетените детски игралишта што викендов беа цел на вандализам. Најголема штета е забележана на детското игралиште во населбата Лисиче, во непосредна близина на крстот, а оштетени се и новопоставената новогодишна елка во населбата Мичурин, како и други украси на повеќе локации. Изминатите месеци

Вандали кршеле детски изгралишта, општина Аеродром поправа

Вандали кршеле детски изгралишта, општина Аеродром поправа

Вандали уништувале детски игралишта низ Аеродром. Кој се сторителите нема засега сознанија, но добро е што екипи на Општина Аеродром утринава почнаа да ги поправаат оштетените детски игралишта што викендов беа цел на вандали. Најголема штета е забележана на детското игралиште во населбата Лисиче во непосредна близина на крстот. Оштетени се и новопоставената

Се санираат вандалски оштетените игралишта во Аеродром

Се санираат вандалски оштетените игралишта во Аеродром

Екипи на Општина Аеродром утринава веднаш почнаа да ги поправаат оштетените детски игралишта што викендов беа мета на вандали. Најголема штета е забележана на детското игралиште во населбата Лисиче во непосредна близина на крстот, а оштетени се и новопоставената новогодишна елка во населбата Мичурин, како и други украси на повеќе локации. „Изминатите

Се поправаат оштетените детски игралишта

Се поправаат оштетените детски игралишта

Екипи на Општина Аеродром почнаа да ги поправаат оштетените детски игралишта што викендов беа цел на вандалски чин. Најголема штета е забележана на детското игралиште во населбата Лисиче во непосредна близина на крстот, а оштетени се и новопоставената новогодишна елка во населбата Мичурин, како и други украси на повеќе локации. Изминатите месеци вандали

Се санираат вандалски оштетените игралишта во Општина Аеродром

Се санираат вандалски оштетените игралишта во Општина Аеродром

– Најголема штета е забележана на детското игралиште во населбата Лисиче во непосредна близина на крстот, а оштетени се и новопоставената новогодишна елка во населбата Мичурин, како и други украси на повеќе локации, соопшти Општина Аеродром. Во соопштението се посочува дека во текот на изминатите месеци вандали уништиле реквизити и на други детски

Се санираат вандалски оштетените игралишта во Аеродром

Се санираат вандалски оштетените игралишта во Аеродром

Екипи на Општина Аеродром утринава веднаш почнаа да ги поправаат оштетените детски игралишта што викендов беа мета на вандали. Најголема штета е забележана на детското игралиште во населбата Лисиче во непосредна близина на крстот, а оштетени се и новопоставената новогодишна елка во населбата Мичурин, како и други украси на повеќе локации. „Изминатите

Се санираат вандалски оштетените игралишта во Аеродром

Се санираат вандалски оштетените игралишта во Аеродром

Екипи на Општина Аеродром утринава веднаш почнаа да ги поправаат оштетените детски игралишта што викендов беа цел на вандалски чин. Најголема штета е забележана на детското игралиште во населбата Лисиче во непосредна близина на крстот, а оштетени се и новопоставената новогодишна елка во населбата Мичурин, како и други украси на повеќе локации. Изминатите

Се санираат вандалски оштетените игралишта во Аеродром

Се санираат вандалски оштетените игралишта во Аеродром

Екипи на Општина Аеродром утринава веднаш почнаа да ги поправаат оштетените детски игралишта што викендов беа мета на вандали. Најголема штета е забележана на детското игралиште во населбата Лисиче во непосредна близина на крстот, а оштетени се и новопоставената новогодишна елка во населбата Мичурин, како и други украси на повеќе локации. „Изминатите