притисни ентер »

Хорнер: Ниту еднаш не сум слушнал Хамилтон да ја признае вештината на Ферстапен
Хорнер: Ниту еднаш не сум слушнал Хамилтон да ја признае вештината на Ферстапен

Хорнер: Ниту еднаш не сум слушнал Хамилтон да ја признае вештината на Ферстапен

Шефот на Ред бул, Кристијан Хорнер вели дека постои взаемен респект помеѓу Макс Ферстапен и Шарл Леклер, бидејќи двајцата се тркале меѓу себе од детството, но посочува дека седумкратниот шампион Луис Хамилтон никогаш не ја признал вештината на Ферстапен по минатогодишното освојување на титулата по драматичната и контроверзна битка. „Знаете има голема

Хорнер: Ниту еднаш не сум слушнал Хамилтон да ја признае вештината на Ферстапен

Хорнер: Ниту еднаш не сум слушнал Хамилтон да ја признае вештината на Ферстапен

Шефот на Ред бул, Кристијан Хорнер вели дека постои взаемен респект помеѓу Макс Ферстапен и Шарл Леклер, бидејќи двајцата се тркале меѓу себе од детството, но посочува дека седумкратниот шампион Луис Хамилтон никогаш не ја признал вештината на Ферстапен по минатогодишното освојување на титулата по драматичната и контроверзна битка. Добивај вести на

Хорнер: Ниту еднаш не сум слушнал Хамилтон да ја признае вештината на Ферстапен

Хорнер: Ниту еднаш не сум слушнал Хамилтон да ја признае вештината на Ферстапен

Шефот на Ред бул, Кристијан Хорнер, вели дека постои заемен респект помеѓу Макс Ферстапен и Шарл Леклер, бидејќи двајцата се тркале меѓу себе од детството, но посочува дека седумкратниот шампион Луис Хамилтон никогаш не ја признал вештината на Ферстапен по минатогодишното освојување на титулата по драматичната и контроверзна битка. „Знаете има голема

Хорнер: Ниту еднаш не сум слушнал Хамилтон да ја признае вештината на Ферстапен

Хорнер: Ниту еднаш не сум слушнал Хамилтон да ја признае вештината на Ферстапен

Шефот на Ред бул, Кристијан Хорнер, вели дека постои заемен респект помеѓу Макс Ферстапен и Шарл Леклер, бидејќи двајцата се тркале меѓу себе од детството, но посочува дека седумкратниот шампион Луис Хамилтон никогаш не ја признал вештината на Ферстапен по минатогодишното освојување на титулата по драматичната и контроверзна битка. „Знаете има голема

Хорнер: Ниту еднаш не сум слушнал Хамилтон да ја признае вештината на Ферстапен

Хорнер: Ниту еднаш не сум слушнал Хамилтон да ја признае вештината на Ферстапен

Шефот на Ред бул, Кристијан Хорнер вели дека постои взаемен респект помеѓу Макс Ферстапен и Шарл Леклер, бидејќи двајцата се тркале меѓу себе од детството, но посочува дека седумкратниот шампион Луис Хамилтон никогаш не ја признал вештината на Ферстапен по минатогодишното освојување на титулата по драматичната и контроверзна битка. „Знаете има голема