притисни ентер »

СЗО: Следната пандемија ЌЕ БИДЕ ПОЛОША ОД КОРОНАВИРУСОТ
СЗО: Следната пандемија ЌЕ БИДЕ ПОЛОША ОД КОРОНАВИРУСОТ

СЗО: Следната пандемија ЌЕ БИДЕ ПОЛОША ОД КОРОНАВИРУСОТ

Ако не научиме од коронавирусот и го примениме наученото во пракса со потребните ресурси и посветеност, следната пандемија, што сигурно ќе ја има, ќе биде многу повеќе опустошителна. Тоа се предупредува во извештај на Светската здравствена организација. Авторите на извештајот, насловен „Неорганизиран свет“, истакнуваат дека сегашната пандемија Ковид-19

СЗО: Следната пандемија ЌЕ БИДЕ ПОЛОША ОД КОРОНАВИРУСОТ

СЗО: Следната пандемија ЌЕ БИДЕ ПОЛОША ОД КОРОНАВИРУСОТ

Ако не научиме од коронавирусот и го примениме наученото во пракса со потребните ресурси и посветеност, следната пандемија, што сигурно ќе ја има, ќе биде многу повеќе опустошителна. Тоа се предупредува во извештај на Светската здравствена организација. Авторите на извештајот, насловен „Неорганизиран свет“, истакнуваат дека сегашната пандемија Ковид-19

Извештај на СЗО: Следната пандемија ќе биде позагрижувачка

Извештај на СЗО: Следната пандемија ќе биде позагрижувачка

Следната пандемија ќе биде позагрижувачка ако не научиме од коронавирусот да го применуваме наученото во пракса, со потребните ресурси и посветеност, ова се предупредувањата  во извештај на Светската здравствена организација. Авторите на извештајот, насловен „Неорганизиран свет”, истакнуваат дека сегашната пандемија ковид-19 е доказ за „колективната

СЗО очекува следната пандемија да биде опустошителна

СЗО очекува следната пандемија да биде опустошителна

Ако не научиме од коронавирусот и го примениме наученото во пракса со потребните ресурси и посветеност, следната пандемија, што сигурно ќе има, ќе биде многу повеќе опустошителна. Тоа се предупредува во извештај на Светската здравствена организација. Авторите на извештајот, насловен „Неорганизиран свет“, истакнуваат дека сегашната пандемија Ковид-19

СЗО: Следната пандемија ќе биде опустошителна

СЗО: Следната пандемија ќе биде опустошителна

Ако не научиме од коронавирусот и го примениме наученото во пракса со потребните ресурси и посветеност, следната пандемија, што сигурно ќе ја има, ќе биде многу повеќе опустошителна. Тоа се предупредува во извештај на Светската здравствена организација. Авторите на извештајот, насловен „Неорганизиран свет“, истакнуваат дека сегашната пандемија Ковид-19

СЗО: Следната пандемија ќе биде катастрофална!

СЗО: Следната пандемија ќе биде катастрофална!

Ако не научиме од коронавирусот и не го примениме наученото во пракса со потребните ресурси и посветеност, следната пандемија, што сигурно ќе ја има, ќе биде многу повеќе опустошителна, се предупредува во извештај на Светската здравствена организација. Авторите на извештајот, насловен „Неорганизиран свет“, истакнуваат дека сегашната пандемија ковид-19

СЗО очекува следната пандемија да биде опустошителна

СЗО очекува следната пандемија да биде опустошителна

Ако не научиме од коронавирусот и го примениме наученото во пракса со потребните ресурси и посветеност, следната пандемија, што сигурно ќе има, ќе биде многу повеќе опустошителна. Тоа се предупредува во извештај на Светската здравствена организација. Авторите на извештајот, насловен „Неорганизиран свет“, истакнуваат дека сегашната пандемија Ковид-19

Следната пандемија ќе биде опустошителна ако не научиме од коронавирусот, предупредува СЗО

Следната пандемија ќе биде опустошителна ако не научиме од коронавирусот, предупредува СЗО

Ако не научиме од коронавирусот и го примениме наученото во пракса со потребните ресурси и посветеност, следната пандемија, што сигурно ќе има, ќе биде многу повеќе опустошителна. Тоа се предупредува во извештај на Светската здравствена организација. Авторите на извештајот, насловен „Неорганизиран свет“, истакнуваат дека сегашната пандемија Ковид-19

СЗО очекува следната пандемија да биде опустошителна

СЗО очекува следната пандемија да биде опустошителна

Ако не научиме од коронавирусот и го примениме наученото во пракса со потребните ресурси и посветеност, следната пандемија, што сигурно ќе има, ќе биде многу повеќе опустошителна. Тоа се предупредува во извештај на Светската здравствена организација. Авторите на извештајот, насловен „Неорганизиран свет“, истакнуваат дека сегашната пандемија Ковид-19