притисни ентер »

СТО: Повеќето американски царини на стока од Кина се нелегални
СТО: Повеќето американски царини на стока од Кина се нелегални

СТО: Повеќето американски царини на стока од Кина се нелегални

Комисијата за решавање спорови при Светската трговска организација (СТО) донесе одлука против повеќето царини што ги воведоа САД за стоки од Кина. Комисијата оцени дека американските мерки ги кршат клучните принципи на меѓународната трговија и условите под кои Вашингтон се приклучил кон Светската трговска организација,. Портпарол на кинеското Министерство

СТО ги прогласи нелегални повеќето американски царини на стока од Кина

СТО ги прогласи нелегални повеќето американски царини на стока од Кина

Комисијата за решавање спорови при Светската трговска организација (СТО) донесе одлука против повеќето царини што ги воведоа САД за стоки од Кина. Комисијата оцени дека американските мерки ги кршат клучните принципи на меѓународната трговија и условите под кои Вашингтон се приклучил кон Светската трговска организација,. Портпарол на кинеското Министерство

Светската трговска организaција одлучи дека се незаконски американските царини за кинеските производи

Светската трговска организaција одлучи дека се незаконски американските царини за кинеските производи

Светската трговска организација (СТО) донесе одлука дека се незаконски американските царини за кинеските производи во вредност од над 200 милијарди долари. Со тоа, СТО за првпат донесе одлука против бројните царини што администрацијата на американскиот претседател Доналд Трамп им ги наметна на низа земји – и сојузници и ривали. Телото на СТО за решавање

Светската трговска организaција одлучи дека се незаконски американските царини за кинеските производи

Светската трговска организaција одлучи дека се незаконски американските царини за кинеските производи

Светската трговска организација (СТО) донесе одлука дека се незаконски американските царини за кинеските производи во вредност од над 200 милијарди долари. Со тоа, СТО за првпат донесе одлука против бројните царини што администрацијата на американскиот претседател Доналд Трамп им ги наметна на низа земји – и сојузници и ривали. Телото на СТО за решавање

СТО: Повеќето американски царини на стока од Кина се нелегални

СТО: Повеќето американски царини на стока од Кина се нелегални

Комисијата за решавање спорови при Светската трговска организација (СТО) донесе одлука против повеќето царини што ги воведоа САД за стоки од Кина. Комисијата оцени дека американските мерки ги кршат клучните принципи на меѓународната трговија и условите под кои Вашингтон се приклучил кон Светската трговска организација,. Портпарол на кинеското Министерство

СТО: Повеќето американски царини на стока од Кина се нелегални

СТО: Повеќето американски царини на стока од Кина се нелегални

Комисијата за решавање спорови при Светската трговска организација (СТО) донесе одлука против повеќето царини што ги воведоа САД за стоки од Кина. Комисијата оцени дека американските мерки ги кршат клучните принципи на меѓународната трговија и условите под кои Вашингтон се приклучил кон Светската трговска организација,. Портпарол на кинеското Министерство

Светската трговска организaција одлучи дека се незаконски американските царини за кинеските производи

Светската трговска организaција одлучи дека се незаконски американските царини за кинеските производи

Светската трговска организација (СТО) донесе одлука дека се незаконски американските царини за кинеските производи во вредност од над 200 милијарди долари. Со тоа, СТО за првпат донесе одлука против бројните царини што администрацијата на американскиот претседател Доналд Трамп им ги наметна на низа земји – и сојузници и ривали. Телото на СТО за решавање

СТО им се спротивстави на американските царини за кинеските производи

СТО им се спротивстави на американските царини за кинеските производи

Светската трговска организација (СТО) донесе одлука дека се незаконски американските царини за кинеските производи во вредност од над 200 милијарди долари. Со тоа, СТО за првпат донесе одлука против бројните царини што администрацијата на американскиот претседател Доналд Трамп им ги наметна на низа земји – и сојузници и ривали. Телото на СТО за решавање

СТО: Повеќето американски царини на стока од Кина се нелегални

СТО: Повеќето американски царини на стока од Кина се нелегални

Комисијата за решавање спорови при Светската трговска организација (СТО) донесе одлука против повеќето царини што ги воведоа САД за стоки од Кина. Комисијата оцени дека американските мерки ги кршат клучните принципи на меѓународната трговија и условите под кои Вашингтон се приклучил кон Светската трговска организација,. Портпарол на кинеското Министерство