притисни ентер »

Градоначалникот на Бутел демантира дека има телохранител и дека е поврзан со инцидентот
Градоначалникот на Бутел демантира дека има телохранител и дека е поврзан со инцидентот

Градоначалникот на Бутел демантира дека има телохранител и дека е поврзан со инцидентот

Градоначалникот на Бутел демантира дека има телохранител и дека е поврзан со инцидентот Градоначалникот на Општина Бутел Велимир Смилевски бара да се демантира веста објавена на медиумите дека „Телохранителот на градоначалникот на Бутел до бессознание претeпaл вработен во Општината“. Демантот го објавуваме во целост: Согласно Законот за граѓанска одговорност

Градоначалникот на Бутел демантира дека има телохранител и дека е поврзан со инцидентот

Градоначалникот на Бутел демантира дека има телохранител и дека е поврзан со инцидентот

Градоначалникот на Општина Бутел Велимир Смилевски бара да се демантира веста објавена на медиумите дека „ Телохранителот на градоначалникот на Бутел до бессознание претeпaл вработен во Општината “. Демантот го објавуваме во целост: Согласно Законот за граѓанска одговорност за навреда и клевета, Градоначалникот на Општина Бутел бара од редакциите на

Општина Бутел демантира дека телохранителот на градоначалникот до бесознание претепал вработен во општината

Општина Бутел демантира дека телохранителот на градоначалникот до бесознание претепал вработен во општината

„Градоначалникот на Општина Бутел категорично и целосно ја отфрла содржината на насловот и прилогот како невистинити, односно лажни и тенденциозен, се со цел да се оцрни и доведе во негативна конотација неговата углед и чест како Градоначалник на Општина Бутел но и како личност“, реагираат од Општина Бутел на информациите во некои портали, во кои се

Општина Бутел со демант: Смилевски нема ниту телохранител, ниту личен возач

Општина Бутел со демант: Смилевски нема ниту телохранител, ниту личен возач

„Градоначалникот на Општина Бутел категорично и целосно ја отфрла содржината на насловот и прилогот како невистинити, односно лажни и тенденциозен, се со цел да се оцрни и доведе во негативна конотација неговата углед и чест како Градоначалник на Општина Бутел но и како личност“, реагираат од Општина Бутел на информациите во некои портали, во кои се

Општина Бутел демантира дека телохранителот на градоначалникот на Бутел до бесознание претепал вработен во општината

Општина Бутел демантира дека телохранителот на градоначалникот на Бутел до бесознание претепал вработен во општината

„Градоначалникот на Општина Бутел категорично и целосно ја отфрла содржината на насловот и прилогот како невистинити, односно лажни и тенденциозен, се со цел да се оцрни и доведе во негативна конотација неговата углед и чест како Градоначалник на Општина Бутел но и како личност“, реагираат од Општина Бутел на информациите во некои портали, во кои се

Смилевски бара јавно извинување од медиумите кои објавија дека „негов телохранител претепал вработен во општината“

Смилевски бара јавно извинување од медиумите кои објавија дека „негов телохранител претепал вработен во општината“

Согласно Законот за граѓанска одговорност за навреда и клевета, Градоначалникот на Општина Бутел бара од редакциите на сите портали кои објавиле вест со наводна  неговата поврзаност за инцидентот кој се случил на ден 05.11.2019 година пред Општина Бутел каде што се наведува дека ТЕЛОХРАНИТЕЛОТ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА БУТЕЛ ДО БЕССОЗНАНИЕ ПРЕТEПAЛ ВРАБОТЕН

Порталите на опозицијата фатени живи во уште една лажна вест – Следуваат тужби

Порталите на опозицијата фатени живи во уште една лажна вест – Следуваат тужби

Согласно Законот за граѓанска одговорност за навреда и клевета, Градоначалникот на Општина Бутел бара од редакциите на сите портали кои објавиле вест со наводна неговата поврзаност за инцидентот кој се случил на ден 05.11.2019 година пред Општина Бутел каде што се наведува дека ТЕЛОХРАНИТЕЛОТ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА БУТЕЛ ДО БЕССОЗНАНИЕ ПРЕТEПAЛ ВРАБОТЕН

Велимир СМилевски за ТЕПАЊЕТО НА ВРАБОТЕН ВО ОПШТИНА БУТЕЛ: Ги знам и двете лица кои се посочуваат

Велимир СМилевски за ТЕПАЊЕТО НА ВРАБОТЕН ВО ОПШТИНА БУТЕЛ: Ги знам и двете лица кои се посочуваат

Инцидентот кој пред три дена се случил на улицата „Бутелска“ во близина на општинската зграда во Бутел, нема врска ниту со мене ниту со Општината, вели за Плусинфо , градоначалникот Велимир Смилевски. Првичната вест за инцидентот излезе од дневниот билтен на МВР, каде беше наведено дека 51-годишен маж, со иницијали А.Т., во полициска станица пријавил

Општина Бутел демантира: Градоначалникот ниту има свој телохранител, ниту има свој личен возач

Општина Бутел демантира: Градоначалникот ниту има свој телохранител, ниту има свој личен возач

„Градоначалникот на Општина Бутел категорично и целосно ја отфрла содржината на насловот и прилогот како невистинити, односно лажни и тенденциозен, се со цел да се оцрни и доведе во негативна конотација неговата углед и чест како Градоначалник на Општина Бутел но и како личност“, реагираат од Општина Бутел на информациите во некои портали, во кои се

Велимир Смилевски за ТЕПАЊЕТО НА ВРАБОТЕН ВО ОПШТИНА БУТЕЛ: Ги знам и двете лица кои се посочуваат

Велимир Смилевски за ТЕПАЊЕТО НА ВРАБОТЕН ВО ОПШТИНА БУТЕЛ: Ги знам и двете лица кои се посочуваат

Инцидентот кој пред три дена се случил на улицата „Бутелска“ во близина на општинската зграда во Бутел, нема врска ниту со мене ниту со Општината, вели за Плусинфо , градоначалникот Велимир Смилевски. Првичната вест за инцидентот излезе од дневниот билтен на МВР, каде беше наведено дека 51-годишен маж, со иницијали А.Т., во полициска станица пријавил