притисни ентер »

Разговор со психологот Кирил Мишев за сајбер-силеџиството: „Хејтот е, всушност, крик за помош!“
Разговор со психологот Кирил Мишев за сајбер-силеџиството: „Хејтот е, всушност, крик за помош!“

Разговор со психологот Кирил Мишев за сајбер-силеџиството: „Хејтот е, всушност, крик за помош!“

Ретки се текстовите на порталите под кои нема барем еден хејтерски коментар. Слична е ситуацијата и со објавите на профилите на познатите личности и инфлуенсери. Кога зборуваме за хејтање, не мислиме на конструктивните критики, туку на оние коментари што имаат за цел да го навредат или повредат некого. Сакавме подлабоко да ја проучиме оваа негативна