притисни ентер »

Тој муслиман, таа христијанка – по 30 години дознале дека се брат и сестра
Тој муслиман, таа христијанка – по 30 години дознале дека се брат и сестра

Тој муслиман, таа христијанка – по 30 години дознале дека се брат и сестра

Животот на овие простори сам по себе е необичен и комплексен, не баш вообичаен. Просечен Балканец во својот бурен животен век има голема можност да биде дел од една војна, подготовка за војна, криза, превирање на национализмите, нетрпеливост, етнички поделни, сегрегација и останати егзотични социјални состојби. Го немаме ние тој досаден монотн исландски