притисни ентер »

NASA одговара: Како ќе слетаме на Месечината?
NASA одговара: Како ќе слетаме на Месечината?

NASA одговара: Како ќе слетаме на Месечината?

Инженерот за вселенски скафандери Линдзи Ејчисон од НАСА одговара на прашањето: Како ќе слетаме на Месечината? Ова видео е дел од серијалот во кој пошироката јавност може да поставува прашања преку хаштагот #AskNASA и вработени во Американската вселенска агенција ќе одговараат на нив. Ејчисон зборува за плановите за истражување на Месечината и Марс

NASA одговара: Како ќе слетаме на Месечината?

NASA одговара: Како ќе слетаме на Месечината?

Инженерот за вселенски скафандери Линдзи Ејчисон од НАСА одговара на прашањето: Како ќе слетаме на Месечината? Ова видео е дел од серијалот во кој пошироката јавност може да поставува прашања преку хаштагот #AskNASA и вработени во Американската вселенска агенција ќе одговараат на нив. Ејчисон зборува за плановите за истражување на Месечината и Марс

Уште колку време ќе биде потребно за да слетаме на Марс?

Уште колку време ќе биде потребно за да слетаме на Марс?

Вселената е локација на интриги и љубопитност уште откако постои човештвото. Мистериите на Сончевиот Систем не се целосно сфатени, а многу предизвици допрва треба да бидат освоени. Откако луѓето стапнаа на Месечината, следната цел е Марс. Ова е она што треба да го знаете за далечината на Марс и зошто сè уште не сме стигнале до него: Колку време е потребно