притисни ентер »

ЕВЕ КАКО ДА ГИ РЕШИТЕ 6-те најчести проблеми во врската
ЕВЕ КАКО ДА ГИ РЕШИТЕ 6-те најчести проблеми во врската

ЕВЕ КАКО ДА ГИ РЕШИТЕ 6-те најчести проблеми во врската

Светот ќе биде поубаво место за сите само да знаат како правилно да комуницираат. Ова е токму најголемиот проблем во врските – комуникацијата. Не знаеме како да го искажеме она што го сакаме, бараме изговори, не го контролираме тонот на гласот и едноставно погрешно се изразуваме, но не е дека некој на училиште не научил како правилно да комуницираме

ЕВЕ КАКО ДА ГИ РЕШИТЕ 6-те најчести проблеми во врската

ЕВЕ КАКО ДА ГИ РЕШИТЕ 6-те најчести проблеми во врската

Светот ќе биде поубаво место за сите само да знаат како правилно да комуницираат. Ова е токму најголемиот проблем во врските – комуникацијата. Не знаеме како да го искажеме она што го сакаме, бараме изговори, не го контролираме тонот на гласот и едноставно погрешно се изразуваме, но не е дека некој на училиште не научил како правилно да комуницираме

6 најголеми и најчести проблеми во љубовните врски и како да ги решите

6 најголеми и најчести проблеми во љубовните врски и како да ги решите

6 најголеми и најчести проблеми во љубовните врски и како да ги решите Светот ќе биде поубаво место за сите само да знаат како правилно да комуницираат. Ова е токму најголемиот проблем во врските – комуникацијата. Не знаеме како да го искажеме она што го сакаме, бараме изговори, не го контролираме тонот на гласот и едноставно погрешно се изразуваме,

6 најголеми и најчести проблеми во љубовните врски и како да ги решите

6 најголеми и најчести проблеми во љубовните врски и како да ги решите

Светот ќе биде поубаво место за сите само да знаат како правилно да комуницираат. Ова е токму најголемиот проблем во врските – комуникацијата. Не знаеме како да го искажеме она што го сакаме, бараме изговори, не го контролираме тонот на гласот и едноставно погрешно се изразуваме, но не е дека некој на училиште не научил како правилно да комуницираме

6 најголеми и најчести проблеми во љубовните врски и како да ги решите

6 најголеми и најчести проблеми во љубовните врски и како да ги решите

Светот ќе биде поубаво место за сите само да знаат како правилно да комуницираат. Ова е токму најголемиот проблем во врските – комуникацијата. Не знаеме како да го искажеме она што го сакаме, бараме изговори, не го контролираме тонот на гласот и едноставно погрешно се изразуваме, но не е дека некој на училиште не научил како правилно да комуницираме

Расправијата може да биде здраво во една врска, но само ако го направите тоа на вистински начин

Расправијата може да биде здраво во една врска, но само ако го направите тоа на вистински начин

Откако ќе ја поминете фазата на меден месец, ќе започнете да се расправате со партнерот за банални работи. Конфликтот е нешто природно, а конфликтите раѓаат несогласувања и честопати водат до кавги. Експертите за врски исто така забележуваат дека е многу опасно доколку партнерите никогаш не се караат. На овој начин избегнувате решавање на проблемите

Еве до кога кавгите во бракот можат да се толерираат

Еве до кога кавгите во бракот можат да се толерираат

Дали во бракот мажот и жената почнуваат да разговараат на сосема различен јазик и не ги гледаат потребите на својот партнер? Дали кавгите во бракот се добра или лоша работа? Од претераното префрлање, незадоволството и нерешените кавги секако дека конфликтите меѓу партнерите се продлабочуваат. Без оглед дали станува збор за ситници или за крупни расправии,