притисни ентер »

Зоран Милановиќ: Босна и Херцеговина не функционира и затоа треба да влезе во ЕУ
Зоран Милановиќ: Босна и Херцеговина не функционира и затоа треба да влезе во ЕУ

Зоран Милановиќ: Босна и Херцеговина не функционира и затоа треба да влезе во ЕУ

Претседателот на Хрватска Зоран Милановиќ ја коментираше ситуацијата со мигрантската криза на границата меѓу Хрватска и Босна и Херцеговина и рече дека проблемите се предизвикани, пред сè, од нефункционалноста на властите во Босна и Херцеговина. Кога станува збор за проблемите со мигрантите кои се протегаат од Словенија се до Босна и Херцеговина, Милановиќ

Зоран Милановиќ: Босна и Херцеговина не функционира и затоа треба да влезе во ЕУ

Зоран Милановиќ: Босна и Херцеговина не функционира и затоа треба да влезе во ЕУ

реклама Претседателот на Хрватска Зоран Милановиќ ја коментираше ситуацијата со мигрантската криза на границата меѓу Хрватска и Босна и Херцеговина и рече дека проблемите се предизвикани, пред сè, од нефункционалноста на властите во Босна и Херцеговина. Кога станува збор за проблемите со мигрантите кои се протегаат од Словенија се до Босна и Херцеговина,

Зоран Милановиќ: Босна и Херцеговина не функционира и затоа треба да влезе во ЕУ

Зоран Милановиќ: Босна и Херцеговина не функционира и затоа треба да влезе во ЕУ

Кога станува збор за проблемите со мигрантите кои се протегаат од Словенија се до Босна и Херцеговина, Милановиќ рече дека неговиот став по ова прашање е добро познат. „Поминаа осум години од најголемиот мигрантски бран. Мојот став тогаш им беше познат на сите и би го повторил, но нема да се навраќам на тоа сега. Во меѓувреме почна да се злоупотребува

Зоран Милановиќ: Босна и Херцеговина не функционира и затоа треба да влезе во ЕУ

Зоран Милановиќ: Босна и Херцеговина не функционира и затоа треба да влезе во ЕУ

Кога станува збор за проблемите со мигрантите кои се протегаат од Словенија се до Босна и Херцеговина, Милановиќ рече дека неговиот став по ова прашање е добро познат. „Поминаа осум години од најголемиот мигрантски бран. Мојот став тогаш им беше познат на сите и би го повторил, но нема да се навраќам на тоа сега. Во меѓувреме почна да се злоупотребува

Зоран Милановиќ: Босна и Херцеговина не функционира и затоа треба да влезе во ЕУ

Зоран Милановиќ: Босна и Херцеговина не функционира и затоа треба да влезе во ЕУ

Кога станува збор за проблемите со мигрантите кои се протегаат од Словенија се до Босна и Херцеговина, Милановиќ рече дека неговиот став по ова прашање е добро познат. „Поминаа осум години од најголемиот мигрантски бран. Мојот став тогаш им беше познат на сите и би го повторил, но нема да се навраќам на тоа сега. Во меѓувреме почна да се злоупотребува

Зоран Милановиќ: Босна и Херцеговина не функционира и затоа треба да влезе во ЕУ

Зоран Милановиќ: Босна и Херцеговина не функционира и затоа треба да влезе во ЕУ

Кога станува збор за проблемите со мигрантите кои се протегаат од Словенија се до Босна и Херцеговина, Милановиќ рече дека неговиот став по ова прашање е добро познат. „Поминаа осум години од најголемиот мигрантски бран. Мојот став тогаш им беше познат на сите и би го повторил, но нема да се навраќам на тоа сега. Во меѓувреме почна да се злоупотребува

ВО БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА НИШТО НЕ ФУНКЦИОНИРА Милановиќ посочува зошто нивниот сосед треба да влезе во ЕУ

ВО БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА НИШТО НЕ ФУНКЦИОНИРА Милановиќ посочува зошто нивниот сосед треба да влезе во ЕУ

Претседателот на Хрватска Зоран Милановиќ ја коментираше ситуацијата со мигрантската криза на границата меѓу Хрватска и Босна и Херцеговина и рече дека проблемите се предизвикани, пред сè, од нефункционалноста на властите во Босна и Херцеговина. Кога станува збор за проблемите со мигрантите кои се протегаат од Словенија се до Босна и Херцеговина, Милановиќ

Зоран Милановиќ: Босна и Херцеговина не функционира и затоа треба да влезе во ЕУ

Зоран Милановиќ: Босна и Херцеговина не функционира и затоа треба да влезе во ЕУ

Претседателот на Хрватска Зоран Милановиќ ја коментираше ситуацијата со мигрантската криза на границата меѓу Хрватска и Босна и Херцеговина и рече дека проблемите се предизвикани, пред сè, од нефункционалноста на властите во Босна и Херцеговина. Кога станува збор за проблемите со мигрантите кои се протегаат од Словенија се до Босна и Херцеговина, Милановиќ

МИЛАНОВИЌ: Босна и Херцеговина не функционира и затоа треба да влезе во ЕУ

МИЛАНОВИЌ: Босна и Херцеговина не функционира и затоа треба да влезе во ЕУ

Претседателот на Хрватска Зоран Милановиќ ја коментираше ситуацијата со мигрантската криза на границата меѓу Хрватска и Босна и Херцеговина и рече дека проблемите се предизвикани, пред сè, од нефункционалноста на властите во Босна и Херцеговина. Кога станува збор за проблемите со мигрантите кои се протегаат од Словенија се до Босна и Херцеговина, Милановиќ