притисни ентер »

Директорот кој бараше „смрт на вмровци“, побара и „чистење на фашистите“
Директорот кој бараше „смрт на вмровци“, побара и „чистење на фашистите“

Директорот кој бараше „смрт на вмровци“, побара и „чистење на фашистите“

Аднан Џафероски, член на Извршниот одбор на СДСМ и директор на Дирекцијата за заштита и спасување не се засити од „смртта за вмровците“, па откако сме добиле „држава“, се јави со нова скандалозна порака во јавноста. Сега имаме ДРЖАВА, ред е да се исчисти од фашизмот и фашистите, пишува Џафероски кој не објаснува кои се фашистите во Македонија. Но,

Директор на СДСМ во АЗС побара “чистење” на луѓе

Директор на СДСМ во АЗС побара “чистење” на луѓе

Аднан Џафероски, член на Извршниот одбор на СДСМ и директор на Агенцијата за заштита и спасување со нова скандалозна порака во јавноста. Откако пред 5 месеци побара смрт за политички неистомисленици сега бара “чистење” на луѓе. “Сега имаме ДРЖАВА, ред е да се исчисти од фашизмот и фашистите..”, пишува Џафероски кој не објаснува кои се фашистите во