притисни ентер »

„Јас сум причината зошто НЕ им се дава мед на ...
„Јас сум причината зошто НЕ им се дава мед на ...

„Јас сум причината зошто НЕ им се дава мед на ...

Жена го раскажа своето речиси фатално искуство со медот за да предупреди колку е опасен тој за малите бебиња. Кели Тегер е мајка на две деца која апелира родителите да не им даваат мед на бебиња помали од една година. Таа вели дека е изненадена што сè уште слуша дека родителите им ставаат мед на цуцлите на малите бебиња и порачува докторите уште при