притисни ентер »

Според мене, вашата тага е резултат на нетрошењето пари. Направете една шопинг терапија и проблемите ќе исчезнат…
Според мене, вашата тага е резултат на нетрошењето пари. Направете една шопинг терапија и проблемите ќе исчезнат…

Според мене, вашата тага е резултат на нетрошењето пари. Направете една шопинг терапија и проблемите ќе исчезнат…

Еден скржав човек оди на психијатар, многу тажен и во депресија. Психијатарот: – Според мене, вашата тага е резултат на нетрошењето пари. Направете една шопинг терапија и проблемите ќе исчезнат. – Каква е таа шопинг терапија? – Отидете еднаш во трговски центар и потрошете многу пари, купете си сѐ што ќе посакате. Го послушал скржавецот и наредната

Шопинг терапија

Шопинг терапија

Влав оди на психијатар, многу тажен и во депресија. Психијатарот: – Според мене, вашата тага е резултат на нетрошењето пари. Направете една шопинг терапија и проблемите ќе исчезнат. – Каква е таа шопинг терапија? – Отидете еднаш во трговски центар и потрошете многу пари, купете си сѐ што ќе посакате. Го послушал докторот и наредната недела се враќа