притисни ентер »

Македонската манекенка Елена Реи заблеска во венчаниците на Моник Лулие
Македонската манекенка Елена Реи заблеска во венчаниците на Моник Лулие

Македонската манекенка Елена Реи заблеска во венчаниците на Моник Лулие

Македонската манекенка Елена Реи повеќепати се има докажано во светските модни кругови, а последните видеа на Инстаграм се од фотографирањето за каталогот со венчаници на американската дизајнерка со филипинско потекло, Моник Лулие. Лулие има облечено многу светски ѕвезди, на денот на нивната венчавка, но и во секојдневието. Манекенката се фотографираше

Нашата најдобра манекенка фуриозно до врвот: Во венчаница на езерото Комо

Нашата најдобра манекенка фуриозно до врвот: Во венчаница на езерото Комо

Познатата американска дизајнерка Моник Лулие низ годините се потруди да облече голем број дами за свечени настани и престижни фестивали  како Гвинет Потроу, Џенифер Лопез, Мишел Обама, Тејлор Свифт, Меланиа Трамп... Нашата интернационална манекенка Елена Реи ја имаше честа да биде дел од каталогот за венчаници на дизајнерката. Каталогот и видеото се

Македонскиот модел Елена Реи во соработка со познатата дизајнерка Моник Лулие

Македонскиот модел Елена Реи во соработка со познатата дизајнерка Моник Лулие

Пред само два дена нашиот топ модел Елена Реи беше ангажирана да слика каталог за познатата американска дизајнерка Моник Лулие. Иако e препознатлива по нејзините раскошни венчаници, оваа американска дизајнерка со филипинско потекло исто така дизајнира свечени тоалети и ready-to-wear колекции. Нашата Реи беше ангажирана два дена да слика каталог и

Елена Реи од Моделс Ин Менаџмент, ангажирана за каталог за Monique Lhullie

Елена Реи од Моделс Ин Менаџмент, ангажирана за каталог за Monique Lhullie

Пред само два дена нашиот топ модел Елена Реи беше ангажирана да слика каталог за престижната американска дизајнерка Monique Lhullier. Препознатлива по нејзините раскошни венчаници, оваа американска дизајнерка, со филипинско потекло исто така дизајнира и свечени тоалети и ready- to -wear колекции. Нашата Елена Реи беше ангажирана два дена да слика

Македонскиот модел Елена Реи во соработка со познатата дизајнерка Моник Лулие

Македонскиот модел Елена Реи во соработка со познатата дизајнерка Моник Лулие

Пред само два дена нашиот топ модел Елена Реи беше ангажирана да слика каталог за престижната американска дизајнерка Моник Лулие. Иако препознатлива по нејзините раскошни венчаници оваа американска дизајнерка со филипинско потекло  исто така дизајнира свечени тоалети и ready- to -wear колекции. Нашата Реи беше ангажирана два дена да слика каталог и

Македонскиот модел Елена Реи снимаше каталог за престижна американска дизајнерка која ги облекува Обама, Лопез, Трамп, Палтроу

Македонскиот модел Елена Реи снимаше каталог за престижна американска дизајнерка која ги облекува Обама, Лопез, Трамп, Палтроу

Македонскиот топ модел Елена Реи беше ангажирана да слика каталог за престижната американска дизајнерка Monique Lhullier. „Иако препознатлива по нејзините раскошни венчаници оваа американска дизајнерка со филипинско потекло  исто така дизајнира свечени тоалети и ready- to -wear колекции. Нашата Реи беше ангажирана два дена да слика каталог и видео