притисни ентер »

Претстава „Хумана приказна” за запознавање со надлежностите на Народниот правобранител
Претстава „Хумана приказна” за запознавање со надлежностите на Народниот правобранител

Претстава „Хумана приказна” за запознавање со надлежностите на Народниот правобранител

Во кино „Фросина“ вечер од 20 часот премиерно ќе биде изведена претставата „Хумана приказна” од Кaтерина Момева во режија на Бесфорт Идризи. Таа е дел од проектот „Мој Омбудсман – театарот како метод за зголемување на основните човекови права“, во продукција е на „Онлимит медиа“ и во партнерство со Народниот правобранител. Целта е да ги запознае граѓаните

„Хумана приказна“ во кино Фросина

„Хумана приказна“ во кино Фросина

Вечер со почеток од 20 часот, во кино Фросина премиерно ќе биде изведена претставата „Хумана приказна” од Кaтерина Момева во режија на Бесфорт Идризи. Таа е дел од проектот „Мој Омбудсман – театарот како метод за зголемување на основните човекови права“, во продукција е на „Онлимит медиа“ и во партнерство со Народниот правобранител. Целта е да ги

Претстава за запознавање со надлежностите на Народниот правобранител

Претстава за запознавање со надлежностите на Народниот правобранител

Во кино „Фросина“ вечер од 20 часот премиерно ќе биде изведена претставата „Хумана приказна” од Кaтерина Момева  во режија на Бесфорт Идризи. Таа е дел од проектот „Мој Омбудсман – театарот како метод за зголемување на основните човекови права“, во продукција е на „Онлимит медиа“ и во партнерство со Народниот правобранител. Целта е да ги запознае граѓаните

Претстава за запознавање со надлежностите на Народниот правобранител

Претстава за запознавање со надлежностите на Народниот правобранител

Влезот е бесплатен за посетители. Предвидено е „Хумана приказна” да гостува и во други градови во земјава. Во кино „Фросина“ вечер од 20 часот премиерно ќе биде изведена претставата „Хумана приказна” од Кaтерина Момева  во режија на Бесфорт Идризи. Таа е дел од проектот „Мој Омбудсман – театарот како метод за зголемување на основните човекови права“,

Претстава за запознавање со надлежностите на Народниот правобранител

Претстава за запознавање со надлежностите на Народниот правобранител

Во кино „Фросина“ вечер од 20 часот премиерно ќе биде изведена претставата „Хумана приказна” од Кaтерина Момева во режија на Бесфорт Идризи. Таа е дел од проектот „Мој Омбудсман – театарот како метод за зголемување на основните човекови права“, во продукција е на „Онлимит медиа“ и во партнерство со Народниот правобранител. Целта е да ги запознае граѓаните

„Хумана приказна“, караван на претстави за запознавање на граѓаните со Народниот правобранител

„Хумана приказна“, караван на претстави за запознавање на граѓаните со Народниот правобранител

Во Кино Фросина вечерва (7 декември) од 20 часот премиерно ќе биде изведена претставата „Хумана приказна” од Кaтерина Момева во режија на Бесфорт Идризи . Претставата е дел од проектот „Мој Омбудсман – театарот како метод за зголемување на основните човекови права“, во продукција на „Онлимит медиа“ во партнерство со Народниот правобранител. Целта е

Претстава за запознавање со надлежностите на Народниот правобранител

Претстава за запознавање со надлежностите на Народниот правобранител

Во кино „Фросина“ вечер од 20 часот премиерно ќе биде изведена претставата „Хумана приказна” од Кaтерина Момева во режија на Бесфорт Идризи. Таа е дел од проектот „Мој Омбудсман – театарот како метод за зголемување на основните човекови права“, во продукција е на „Онлимит медиа“ и во партнерство со Народниот правобранител. Целта е да ги запознае граѓаните

Претстава за запознавање со надлежностите на Народниот правобранител

Претстава за запознавање со надлежностите на Народниот правобранител

Скопје, 7 декември 2019 (МИА) – Во кино „Фросина“ вечер од 20 часот премиерно ќе биде изведена претставата „Хумана приказна” од Кaтерина Момева  во режија на Бесфорт Идризи. Таа е дел од проектот „Мој Омбудсман – театарот како метод за зголемување на основните човекови права“, во продукција е на „Онлимит медиа“ и во партнерство со Народниот правобранител

Претстава за запознавање со надлежностите на Народниот правобранител

Претстава за запознавање со надлежностите на Народниот правобранител

Во кино „Фросина“ вечер од 20 часот премиерно ќе биде изведена претставата „Хумана приказна” од Кaтерина Момева  во режија на Бесфорт Идризи. Таа е дел од проектот „Мој Омбудсман – театарот како метод за зголемување на основните човекови права“, во продукција е на „Онлимит медиа“ и во партнерство со Народниот правобранител. Скопје, 7 декември 2019

Претстава „Хумана приказна” за запознавање со надлежностите на Народниот правобранител

Претстава „Хумана приказна” за запознавање со надлежностите на Народниот правобранител

Во кино „Фросина“ вечер од 20 часот премиерно ќе биде изведена претставата „Хумана приказна” од Кaтерина Момева во режија на Бесфорт Идризи. Таа е дел од проектот „Мој Омбудсман – театарот како метод за зголемување на основните човекови права“, во продукција е на „Онлимит медиа“ и во партнерство со Народниот правобранител. Целта е да ги запознае граѓаните