притисни ентер »

Спонтаните собири на кротките бабички и дедовци
Спонтаните собири на кротките бабички и дедовци

Спонтаните собири на кротките бабички и дедовци

Само ќе ви ги оставам овие писанија и видеа, па вие рассудувајте дали има луфта за сомнеж за баба Перса што спонтано се појави пред камерите за време на настан каде учествуваше Заев и на дедото што само еден ден покасно спонтано се појави пред камерите за време на настан каде присуствуваше Шилегов пишува: ЈАНЕ ЃОРЃИОСКИ Само ќе ви ги оставам овие писанија