притисни ентер »

Девојката со која Лукас се степал ја нарекувале “жена бандит“ и забранет и е влез во Србија
Девојката со која Лукас се степал ја нарекувале “жена бандит“ и забранет и е влез во Србија

Девојката со која Лукас се степал ја нарекувале “жена бандит“ и забранет и е влез во Србија

Аца Лукас наводно се степал со девојката Николија Нина Лачевиќ во хотелска соба за време на жестока кавга. Нина се огласила по овој повод и до детали раскажала што се случувало. Аца и Нина наводно се гледале од јануари минатата година исклучиво во Црна Гора бидејќи на Лачевиќ и бил забранет влез во Србија. Николија Нина Лачевиќ од Подгорица е инаку

Девојката со која Лукас се степал ја нарекувале “жена бандит“ и забранет и е влез во Србија

Девојката со која Лукас се степал ја нарекувале “жена бандит“ и забранет и е влез во Србија

Аца Лукас наводно се степал со девојката Николија Нина Лачевиќ во хотелска соба за време на жестока кавга. Нина се огласила по овој повод и до детали раскажала што се случувало. Аца и Нина наводно се гледале од јануари минатата година исклучиво во Црна Гора бидејќи на Лачевиќ и бил забранет влез во Србија. Николија Нина Лачевиќ од Подгорица е инаку

Аца Лукас се степал со девојката

Аца Лукас се степал со девојката

Аца Лукас предизвикал скандал во познат хотел во Будва, откако се степал со девојката Николија Нина Лачевиќ, пишува српски „Телеграф“. Лукас и девојката, наводно се гледале една година, но само во Црна Гора, бидејќи на неа ѝ бил забранет влез во Србија. По расправијата со пејачот, Николија поднела кривична пријава против Лукас, а за медиумите рекла

Аца Лукас се степал со девојката

Аца Лукас се степал со девојката

Аца Лукас предизвикал скандал во познат хотел во Будва, откако се степал со девојката Николија Нина Лачевиќ, пишува српски „Телеграф“. Лукас и девојката, наводно се гледале една година, но само во Црна Гора, бидејќи на неа ѝ бил забранет влез во Србија. По расправијата со пејачот, Николија поднела кривична пријава против Лукас, а за медиумите рекла

СКАНДАЛ! Девојката на Аца Лукас тврди ДЕКА ЈА ТЕПАЛ, ИНТЕРВЕНИРАЛА И ПОЛИЦИЈАТА

СКАНДАЛ! Девојката на Аца Лукас тврди ДЕКА ЈА ТЕПАЛ, ИНТЕРВЕНИРАЛА И ПОЛИЦИЈАТА

Вториот ден на Божик, 8 јануари, околу 4:30  наводно Аца Лукас направил скандал во Црна Гора тепајќи ја својата девојка Николија, Нина Лачевиќ  код Подгорица. Според пишувањата на медиумите во Србија, тие двајцата прво почнале вербално да се расправаат по што дошло до физичка пресметка. Имено, Аца и Нина се гледа ат од јануари минатата година само

СКАНДАЛ! Девојката на Аца Лукас тврди ДЕКА ЈА ТЕПАЛ, ИНТЕРВЕНИРАЛА И ПОЛИЦИЈАТА

СКАНДАЛ! Девојката на Аца Лукас тврди ДЕКА ЈА ТЕПАЛ, ИНТЕРВЕНИРАЛА И ПОЛИЦИЈАТА

Вториот ден на Божик, 8 јануари, околу 4:30  наводно Аца Лукас направил скандал во Црна Гора тепајќи ја својата девојка Николија, Нина Лачевиќ  код Подгорица. Според пишувањата на медиумите во Србија, тие двајцата прво почнале вербално да се расправаат по што дошло до физичка пресметка. Имено, Аца и Нина се гледа ат од јануари минатата година само

Аца Лукас се степал со новата девојка, морала да интервенира полицијата

Аца Лукас се степал со новата девојка, морала да интервенира полицијата

Деновиве Аца Лукас направил скандал во Црна Гора кога се степал со својата девојка, извесна Николија Нина Лачевиќ, која е со потекло од Подгорица. Лукас и атрактивната бринета прво жестоко се скарале, а потоа дошло и до физичка пресметка во познат хотел во Будва. Аца и Нина се гледаат од јануари минатата година исклучиво во Црна Гора, бидејќи на Нина

Аца Лукас се степал со девојката, таа му поднесе кривична пријава: „Испадна големо ѓубре“

Аца Лукас се степал со девојката, таа му поднесе кривична пријава: „Испадна големо ѓубре“

Ден после Божиќ, српскиот фолкер Аца Лукас предизвикал скандал откако во еден познат хотел во Будва се степал со својата девојка, извесна Николија Нина Лачевиќ, по потекло од Подгорица. Лукас и Нина се гледале веќе една  година, но само во Црна Гора, бидејќи на девојкат  бил забранет влез во Србија. „Не ми е пријатно да зборувам за тоа, но бидејќи