притисни ентер »

Брутално претепан поранешниот британски амбасадор во САД

Брутално претепан поранешниот британски амбасадор во САД

Две лица го нападнале поранешниот британски амбасадор во САД , Кристофер Мејер во подземната железница во Лондон. Тие го нападнале Мејер додека стоел на станицата Викторија. Тој од непознати причини бил брутално претепан. Откако избегале напаѓачите , престрашените сведоци викнале итна помош. Поранешниот амбасадор на 74 годишна возраст е пренесен во

Брутално претепан поранешниот бритаснки амбасадор во САД

Брутално претепан поранешниот бритаснки амбасадор во САД

Две лица го нападнале поранешниот британски амбасадор во САД , Кристофер Мејер во подземната железница во Лондон. Тие го нападнале Мејер додека стоел на станицата Викторија. Тој од непознати причини бил брутално претепан. Откако избегале напаѓачите , престрашените сведоци викнале итна помош. Поранешниот амбасадор на 74 годишна возраст е пренесен во

Поранешен британски амбасадор во САД брутално претепан

Поранешен британски амбасадор во САД брутално претепан

Сер Кристофер Маер, поранешен британски амбасадор во САД, е сместен во болница кога бил брутално претепан од две лица во лондонската метро-станица Викторија. Сопругата на 74-годишниот британски дипломат, бароницата Кетрин Маер, рекла дека повредите изгледаат како нешто што може да се види само во воена зона. Британската сообраќајна полиција уапсила

Поранешен британски амбасадор во САД брутално претепан

Поранешен британски амбасадор во САД брутално претепан

Сер Кристофер Мајер, поранешен британски амбасадор во САД е сместен во болница откако бил брутално претепан од две лица во лондонската метро станица Викторија. Сопругата на 74-годишниот британски дипломат, Баронесата Кетрин Мајер, рекла дека повредите изгледаат како нешто кое може да се види само во воена зона. Британската сообраќајна полиција уапсила

Поранешен британски амбасадор во САД брутално претепан

Поранешен британски амбасадор во САД брутално претепан

Сер Кристофер Мајер, поранешен британски амбасадор во САД е сместен во болница откако бил брутално претепан од две лица во лондонската метро станица Викторија. Сопругата на 74-годишниот британски дипломат, Баронесата Кетрин Мајер, рекла дека повредите изгледаат како нешто кое може да се види само во воена зона. Британската сообраќајна полиција уапсила

Поранешен британски амбасадор во САД брутално претепан

Поранешен британски амбасадор во САД брутално претепан

Сер Кристофер Мајер, поранешен британски амбасадор во САД е сместен во болница откако бил брутално претепан од две лица во лондонската метро станица Викторија. Сопругата на 74-годишниот британски дипломат, Баронесата Кетрин Мајер, рекла дека повредите изгледаат како нешто кое може да се види само во воена зона. Британската сообраќајна полиција уапсила

Поранешен британски амбасадор во САД брутално претепан во метро

Поранешен британски амбасадор во САД брутално претепан во метро

Неговата сопруга изјавила дека повредите на 74 годишниот Мејер се нешто што може да се види во воена зона. Британската сообраќајна полиција уапсила 15 годишно девојче и 16 годишно момче под сомнение дека ги предизвикале тешките повреди. Тие не се идентификувани, ниту обвинети, пренесува „АП“. Нападот се случил вчера, а полицијата соопштила дека повредите

Тинејџери брутално го претепале поранешниот британски амбасадор во САД

Тинејџери брутално го претепале поранешниот британски амбасадор во САД

Поранешниот британски амбасадор во САД Кристофер Мејер, се наоѓа во болница, откако брутално бил претепан од страна на две лица во лондонското метро. Неговата сопруга изјавила дека повредите врз 74-годишниот Мејер се ужасни. Британската полиција уапсила 15-годишна девојка и 16-годишно момче под сомнеж дека предизвикале тешки телесни повреди, пренесе

Поранешен британски амбасадор во САД брутално претепан во метро

Поранешен британски амбасадор во САД брутално претепан во метро

Поранешниот британски амбасадор во САД, Кристофер Мејер се наоѓа во болница откако брутално го претепале две лица во лондонското метро на станицата Викторија. Неговата сопруга изјавила дека повредите на 74 годишниот Мејер се нешто што може да се види во воена зона. Британската сообраќајна полиција уапсила 15 годишно девојче и 16 годишно момче под сомнение

Малолетници брутално го претепале поранешниот британски мабасадор во САД Кристофер Мајер

Малолетници брутално го претепале поранешниот британски мабасадор во САД Кристофер Мајер

Сер Кристофер Мaјер, поранешен британски амбасадор во САД, е примен во болница со тешки повреди. Како што информираше лондонската полиција, тој бил брутално претепан во лондонската метро станица, Викторија. Баронесата, Кетрин Мајер, сопруга на 74-годишниот британски дипломат, за медиумите изјавила дека повредите изгледаат како здобиени во воени услови