притисни ентер »

На Викторија не ѝ се допаѓа стилот на Дејвид Бекам
На Викторија не ѝ се допаѓа стилот на Дејвид Бекам

На Викторија не ѝ се допаѓа стилот на Дејвид Бекам

Дејвид Бекам проговори за несогласувањата што ги има со сопругата Викторија. Поранешниот фудбалер на Манчестер jунајтед откри дека модната дизајнерка Викторија Бекам не е „обожавателка“ на неговиот нов имиџ, пишува „Експрес“. Дејвид Бекам откри дека тој и неговата сопруга Викторија Бекам неодамна изразиле разлики во мислењето околу неговото чувство

На Викторија не ѝ се допаѓа стилот на Дејвид Бекам

На Викторија не ѝ се допаѓа стилот на Дејвид Бекам

Поранешниот фудбалер Дејвид Бекам вели дека неговата сопругата Викторија не е воодушевена од неговиот стил. Тој на „Инстаграм“ напиша дека модната дизајнерка често го критикува неговиот избор на облека, особено кога тој ќе избере силни бои или шарени комбинации. „На Викторија баш и не ѝ се допаѓа мојот џемпер, ама мислам дека изгледа одлично“, напиша

На Викторија не ѝ се допаѓа стилот на Дејвид Бекам

На Викторија не ѝ се допаѓа стилот на Дејвид Бекам

Поранешниот фудбалер Дејвид Бекам вели дека неговата сопругата Викторија не е воодушевена од неговиот стил. Тој на „Инстаграм“ напиша дека модната дизајнерка често го критикува неговиот избор на облека, особено кога тој ќе избере силни бои или шарени комбинации. „На Викторија баш и не ѝ се допаѓа мојот џемпер, ама мислам дека изгледа одлично“, напиша

Стилот на Дејвид Бекам не ѝ се допаѓа на неговата сопруга Викторија

Стилот на Дејвид Бекам не ѝ се допаѓа на неговата сопруга Викторија

Дејвид Бекам проговори за несогласувањата што ги има со сопругата Викторија. Поранешниот фудбалер на Манчестер jунајтед откри дека модната дизајнерка Викторија Бекам не е „обожавателка“ на неговиот нов имиџ, пишува „Експрес“. Дејвид Бекам откри дека тој и неговата сопруга Викторија Бекам неодамна изразиле разлики во мислењето околу неговото чувство

На Бекам не му паѓа на памет да и помогне на Викторија која тоне во долгови, но инвестира во својот нов бизнис

На Бекам не му паѓа на памет да и помогне на Викторија која тоне во долгови, но инвестира во својот нов бизнис

Славниот фудбалер не сака повеќе да и помага на својата сопруга која западна во милионски долгови, а инвестира во e-sport Поранешниот британски професионален фудбалер Дејвид Бекам (45) вложува пари во нов бизнис, додека неговата сопруга, модната дизајнерка Викторија Бекам (46) очигледно не е толку способна во водење на својот сопствен бизнис Имено,