притисни ентер »

Во четири скопски општини поставени осум нови пунктови на ЈП Комунална хигиена
Во четири скопски општини поставени осум нови пунктови на ЈП Комунална хигиена

Во четири скопски општини поставени осум нови пунктови на ЈП Комунална хигиена

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, и директорот на ЈП Комунална хигиена – Скопје, Абдусамед Шабани, денеска го посетија новиот пункт на јавното претпријатие  лоциран во близина на Скопското Кале. ЈП Комунална хигиена  постави осум нови пунктови во четири скопски општини, што ќе им обезбедат соодветни услови за работа на вработените коишто

Со монтажни заменети осум пунктови на „Комунална хигиена“

Со монтажни заменети осум пунктови на „Комунална хигиена“

Директорот на ЈП Комунална хигиена-Скопје, Абдусамед Шабани и градоначалникот на Градот Скопје, Петре Шилегов, денеска го посетија новиот пункт на Претпријатието лоциран во близина на Скопското Кале. „Една од нашите најголеми заложби е да им обезбедиме соодветни услови за работа на вработените во ЈП Комунална хигиена-Скопје коишто г о носат главниот

ЈП „Комунална хигиена"- Скопје постави осум нови пунктови во четири скопски општини

ЈП „Комунална хигиена"- Скопје постави осум нови пунктови во четири скопски општини

Директорот Шабани истакна дека една од нивните најголеми заложби е да им се обезбедат соодветни услови за работа на вработените кои, како што рече, го носат главниот товар во извршувањето на дејноста на претпријатието. Посочи дека вработените секојдневно на терен се изложени на најнеповолните климатски влијанија. -Во таа насока осум стари дотраени

Шилегов во посета на новиот пункт на ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје

Шилегов во посета на новиот пункт на ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје

ЈП „Комунална хигиена“ - Скопје постави осум нови пунктови во четири скопски општини, со што ќе бидат обезбедени соодветни работни услови за работа на вработените кои секојдневно се на терен, изложени на најнеповолните климатски влијанија. Скопје, 9 јуни 2021 (МИА) – ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје постави осум нови пунктови во четири скопски општини,

Осум нови пунктови на „Комуналец“ низ Скопје

Осум нови пунктови на „Комуналец“ низ Скопје

Директорот на ЈП Комунална хигиена-Скопје, Абдусамед Шабани и градоначалникот на Градот Скопје, Петре Шилегов, денеска го посетија новиот пункт на Претпријатието лоциран во близина на Скопското Кале. „Една од нашите најголеми заложби е да им обезбедиме соодветни услови за работа на вработените во ЈП Комунална хигиена-Скопје коишто го носат главниот

ЈП Комунална Хигиена – Скопје постави осум нови пунктови во четири скопски општини

ЈП Комунална Хигиена – Скопје постави осум нови пунктови во четири скопски општини

Директорот на ЈП Комунална хигиена-Скопје, Абдусамед Шабани и градоначалникот на Градот Скопје, Петре Шилегов, денеска го посетија новиот пункт на Претпријатието лоциран во близина на Скопското Кале. „Една од нашите најголеми заложби е да им обезбедиме соодветни услови за работа на вработените во ЈП Комунална хигиена-Скопје коишто го носат главниот

Нови осум пунктови нa „Комунална хигиена“ во 4 скопски општини

Нови осум пунктови нa „Комунална хигиена“ во 4 скопски општини

Директорот на ЈП „Комунална хигиена“, Абдусамед Шабани и градоначалникот на Градот Скопје, Петре Шилегов го посетија новиот пункт на Претпријатието лоциран во близина на Скопското Кале. – Една од нашите најголеми заложби е да им обезбедиме соодветни услови за работа на вработените во ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје коишто го носат главниот товар во

ЈП Комунална хигиена-Скопје постави осум нови пунктови во четири скопски општини

ЈП Комунална хигиена-Скопје постави осум нови пунктови во четири скопски општини

Директорот на ЈП Комунална хигиена-Скопје, Абдусамед Шабани и градоначалникот на Градот Скопје, Петре Шилегов, денеска го посетија новиот пункт на Претпријатието лоциран во близина на Скопското Кале. „Една од нашите најголеми заложби е да им обезбедиме соодветни услови за работа на вработените во ЈП Комунална хигиена-Скопје коишто го носат главниот