притисни ентер »

Шведска: Голем пожар во водениот парк во Гетеборг, црн чад се издига над градот
Шведска: Голем пожар во водениот парк во Гетеборг, црн чад се издига над градот

Шведска: Голем пожар во водениот парк во Гетеборг, црн чад се издига над градот

- Тоа е поголем пожар. Ние сме на местото на настанот, изјави Бјорн ван дер Каај, оператор за аларм и линија во Спасувачката служба во Гетеборг. Чад од пожарот може да се забележи во голем дел од градот, а според очевидци се видело и како паѓаат делови од тобоганот. Службите за итни случаи издадоа ВМА, односно Важно известување за јавноста „Менаџерот

Шведска: Голем пожар во водениот парк во Гетеборг, црн чад се издига над градот

Шведска: Голем пожар во водениот парк во Гетеборг, црн чад се издига над градот

- Тоа е поголем пожар. Ние сме на местото на настанот, изјави Бјорн ван дер Каај, оператор за аларм и линија во Спасувачката служба во Гетеборг. Чад од пожарот може да се забележи во голем дел од градот, а според очевидци се видело и како паѓаат делови од тобоганот. Службите за итни случаи издадоа ВМА, односно Важно известување за јавноста „Менаџерот

Шведска: Голем пожар во водениот парк во Гетеборг, црн чад се издига над градот

Шведска: Голем пожар во водениот парк во Гетеборг, црн чад се издига над градот

- Тоа е поголем пожар. Ние сме на местото на настанот, изјави Бјорн ван дер Каај, оператор за аларм и линија во Спасувачката служба во Гетеборг. Чад од пожарот може да се забележи во голем дел од градот, а според очевидци се видело и како паѓаат делови од тобоганот. Службите за итни случаи издадоа ВМА, односно Важно известување за јавноста „Менаџерот

Гори забавниот парк Океана во Гетеборг – голем пожар и густ црн чад се шири над градот

Гори забавниот парк Океана во Гетеборг – голем пожар и густ црн чад се шири над градот

Голем пожар го зафати новиот воден парк Океана во Гетеборг, Шведска. а голем облак од црн чад се шири над градот. Според очевидци, паѓале и делови од тобоганот. Менаџерот за спасување ги повикува сите во областа да одат во затворени простории и да ги затворат вратите, прозорците и вентилацијата. На местото на настанот се повикани полициски единици

Пожар избувна во воден парк: Изгоре тобоган, полицијата нареди итна евакуација во Шведска

Пожар избувна во воден парк: Изгоре тобоган, полицијата нареди итна евакуација во Шведска

Голем пожар избувна во воден парк во западниот шведски град Гетеборг, а изгореа тобоган и слични објекти што беа во изградба, соопштија очевидци и спасувачките служба. Засега нема информации за повредени, а полицијата, поради густиот чад над тој дел од градот, ги советува граѓаните што живеат во тој реон да останат во своите домови и да ги држат затворени

Пожар избувна во воден парк: изгоре тобоган, полицијата нареди итна евакуација во Шведска

Пожар избувна во воден парк: изгоре тобоган, полицијата нареди итна евакуација во Шведска

Голем пожар избувна во воден парк во западниот шведски град Гетеборг, а изгореа тобоган и слични објекти што беа во изградба, соопштија очевидци и спасувачките служба. Засега нема информации за повредени, а полицијата, поради густиот чад над тој дел од градот, ги советува граѓаните што живеат во тој реон да останат во своите домови и да ги држат затворени

Шведска: Голем пожар во водениот парк во Гетеборг, црн чад се издига над градот

Шведска: Голем пожар во водениот парк во Гетеборг, црн чад се издига над градот

Голем пожар го зафати новиот воден парк Океана во шведскиот град Гетеборг, а голем облак од црн чад се шири низ градот. – Тоа е поголем пожар. Ние сме на местото на настанот, изјави Бјорн ван дер Каај, оператор за аларм и линија во Спасувачката служба во Гетеборг. Чад од пожарот може да се забележи во голем дел од градот, а според очевидци се видело

Пожар избувна во воден парк: изгоре тобоган, полицијата нареди итна евакуација во Шведска

Пожар избувна во воден парк: изгоре тобоган, полицијата нареди итна евакуација во Шведска

Голем пожар избувна во воден парк во западниот шведски град Гетеборг, а изгоре тобоган и слични објекти кои беа во изградба, соопштија очевидци и спасувачките служби. Засега нема информации за повредени, а полицијата поради густиот чад над тој дел од градот ги советува граѓаните кои живеат во тој реон да останат во своите домови и да ги држат затворени

Шведска: Голем пожар во водениот парк во Гетеборг, црн чад се издига над градот

Шведска: Голем пожар во водениот парк во Гетеборг, црн чад се издига над градот

- Тоа е поголем пожар. Ние сме на местото на настанот, изјави Бјорн ван дер Каај, оператор за аларм и линија во Спасувачката служба во Гетеборг. Чад од пожарот може да се забележи во голем дел од градот, а според очевидци се видело и како паѓаат делови од тобоганот. Службите за итни случаи издадоа ВМА, односно Важно известување за јавноста „Менаџерот

ВИДЕО | Хорор на забавен парк во Гетеборг: Се запали тобоган, црн чад се издига над градот

ВИДЕО | Хорор на забавен парк во Гетеборг: Се запали тобоган, црн чад се издига над градот

Голем пожар го зафати новиот воден парк Океана во шведскиот град Гетеборг, а голем облак од црн чад се шири низ градот. Чад од пожарот може да се забележи во голем дел од градот, а според очевидци се видело и како паѓаат делови од тобоганот. Службите за итни случаи издадоа ВМА, односно Важно известување за јавноста „Менаџерот за спасување ги повикува