притисни ентер »

Затвореник во САД егзекутиран на електрична столица
Затвореник во САД егзекутиран на електрична столица

Затвореник во САД егзекутиран на електрична столица

Американски осуденик на смрт, кој се изјаснил дека сака да умре на електрична столица, е егзекутиран доцна синоќа во американската сојузна држава Тенеси. Смртта на Стивен Вест е прогласена во 19.27 часот, по локално време, во затворот во Нешвил, соопштија локалните власти. Вест бил осуден на смрт поради двојно убиство пред повеќе од 30 години. Медиумите

Затвореник во САД егзекутиран на електричен стол

Затвореник во САД егзекутиран на електричен стол

Американски осуденик на смрт, кој се изјаснил дека сака да умре на електричен стол, е егзекутиран доцна синоќа во американската сојузна држава Тенеси. Смртта на Стивен Вест е прогласена во 19:27 часот, по локално време, во затворот во Нешвил, соопштија локалните власти. Вест бил осуден на смрт поради двојно убиство пред повеќе од 30 години. Медиумите

Затвореник во САД егзекутиран на електрична столица

Затвореник во САД егзекутиран на електрична столица

Американски осуденик на смрт, кој се изјаснил дека сака да умре на електрична столица, е егзекутиран доцна синоќа во американската сојузна држава Тенеси. Смртта на Стивен Вест е прогласена во 19.27 часот, по локално време, во затворот во Нешвил, соопштија локалните власти. Вест бил осуден на смрт поради двојно убиство пред повеќе од 30 години. Медиумите

Побарал електричен стол, му ја исполниле последната желба.

Побарал електричен стол, му ја исполниле последната желба.

Американски осуденик на смрт, кој се изјаснил дека сака да умре на електричен стол, е егзекутиран доцна синоќа во американската сојузна држава Тенеси. Смртта на Стивен Вест е прогласена во 19:27 часот, по локално време, во затворот во Нешвил, соопштија локалните власти. Вест бил осуден на смрт поради двојно убиство пред повеќе од 30 години. Медиумите

Затвореник во САД егзекутиран на електрична столица

Затвореник во САД егзекутиран на електрична столица

Американски осуденик на смрт, кој се изјаснил дека сака да умре на електрична столица, е егзекутиран доцна синоќа во американската сојузна држава Тенеси. Смртта на Стивен Вест е прогласена во 19.27 часот, по локално време, во затворот во Нешвил, соопштија локалните власти. Вест бил осуден на смрт поради двојно убиство пред повеќе од 30 години. Медиумите