притисни ентер »

Peugeot 608 ќе се произведува – ова е можниот изглед
Peugeot 608 ќе се произведува – ова е можниот изглед

Peugeot 608 ќе се произведува – ова е можниот изглед

Француските производители имаат проблеми кога станува збор за големите лимузини. Последен автомобил лансиран во овие сегменти е Peugeot 508, но сеуште недостасува вистинска лимузина. На интернет се појави неофицијална информација дека спојувањето на FCA и PSA ќе значи и производство на една ваква лимузина која ќе го носи називот 608. За таа цел ќе