притисни ентер »

Марјан од „ДоказМ“ требало да биде задржан во болница, но одбил, па го вратиле во затворот во Шутка

Марјан од „ДоказМ“ требало да биде задржан во болница, но одбил, па го вратиле во затворот во Шутка

Марјан Стаменковски сопственик на „ДоказМ“ на кого му се суди за пет кривични дела е вратен во затворот „Скопје“ во Шутка. Нему му биле направени проверки на Клиниката за кардиологија во Скопје, каде што докторите препорачале да биде задржан на болничко лекување поради кардиоваскуларни проблеми кои ги имал и од порано. Откако Стаменковски одбил, затворската

Марјан од „ДоказМ“ требало да биде задржан во болница, но одбил, па го вратиле во затворот во Шутка

Марјан од „ДоказМ“ требало да биде задржан во болница, но одбил, па го вратиле во затворот во Шутка

Марјан Стаменковски сопственик на „ДоказМ“ на кого му се суди за пет кривични дела е вратен во затворот „Скопје“ во Шутка. Нему му биле направени проверки на Клиниката за кардиологија во Скопје, каде што докторите препорачале да биде задржан на болничко лекување поради кардиоваскуларни проблеми кои ги имал и од порано. Откако Стаменковски одбил, затворската

Марјан Стаменковски од „Доказ М“ на свое инсистирање ја напуштил Кардиологија

Марјан Стаменковски од „Доказ М“ на свое инсистирање ја напуштил Кардиологија

Сопственик на „Доказ М“, Марјан Стаменковски, попладнево е пуштен од Клиниката за кардиологија, по негово барање, информираа од таму. Стаменковски бил префрлен на Кардиологија од затвророт во Шуто Оризари со возило на брза помош ноќеска околу 3 часот, откако се пожалил на болки во градите и тегоби. Нему веднаш му биле направени потребните испитувања

Кардиологија: Марјан Стаменковски од „Доказ М“ на свое инсистирање ја напуштил клиниката

Кардиологија: Марјан Стаменковски од „Доказ М“ на свое инсистирање ја напуштил клиниката

Стаменковски бил префрлен на Кардиологија од затвророт во Шуто Оризари со возило на брза помош ноќеска околу 3 часот, откако се пожалил на болки во градите и тегоби. Нему веднаш му биле направени потребните испитувања и било утврдено дека има потреба да остане на клиниката поради проблеми со срцето, но Стаменковски не прифатил и на свое инсистирање

МАРЈАН ДОКАЗ СЕ ВРАТИЛ ВО ШУТКА НА СВОЕ ИНСИСТИРАЊЕ Лекарите не го убедиле да остане на Кардиологија

МАРЈАН ДОКАЗ СЕ ВРАТИЛ ВО ШУТКА НА СВОЕ ИНСИСТИРАЊЕ Лекарите не го убедиле да остане на Кардиологија

Сопственик на порталот Доказ М, Марјан Стаменковски, попладнево е пуштен од Клиника за кардиологија по негово барање. Иако одговорните во Клиниката инсистирале да го задржат Стаменковски на лекување, од засега непознати причини тој тоа го одбил и решил да се врати во затворот во Шуто Оризари. Стаменковски бил префрлен со возило на брза помош ноќеска

Кардиологија: Марјан Стаменковски на свое инсистирање ја напушти клиниката

Кардиологија: Марјан Стаменковски на свое инсистирање ја напушти клиниката

Сопственик на „Доказ М“, Марјан Стаменковски, попладнево е пуштен од Клиниката за кардиологија, на негово барање, информира Канал 5. Стаменковски бил префрлен на Кардиологија од затвророт во Шуто Оризари со возило на брза помош ноќеска околу 3 часот, откако се пожалил на болки во градите и тегоби. Веднаш му биле направени потребните испитувања и било