притисни ентер »

Ако мажот ги покажува овие знаци кон вас тогаш е лудо заљубен: Колку и да се крие, едно нешто прво го издава
Ако мажот ги покажува овие знаци кон вас тогаш е лудо заљубен: Колку и да се крие, едно нешто прво го издава

Ако мажот ги покажува овие знаци кон вас тогаш е лудо заљубен: Колку и да се крие, едно нешто прво го издава

Кога започнуваме нова врска, се е толку ново, се е толку убаво, се е интересно. Пеперутките во стомакот непрестајно летаат, а насмевката не може да ви се симне од лицето. Тоа е веројатно еден од најубавите периоди во врската, период на кој сите се сеќаваат со многу љубов. Потоа, по некое време, работите почнуваат да се стабилизираат и тука веќе станува