притисни ентер »

Во мозокот на клинички мртвите луѓе е забележана необична активност
Во мозокот на клинички мртвите луѓе е забележана необична активност

Во мозокот на клинички мртвите луѓе е забележана необична активност

„Им реков да почекаат и да ми дадат уште анестезија. Набрзо сфатив дека не сум во иста димензија како нив и дека не можат да ме слушнат. Лебдев над операционата маса. Видов како лекарите сакаат да ми го извадатр срцето и ме оперираат. Потоа слушнав како некој вели - бубрези“, рече Остин. „Двата бубрега престанаа да работат во исто време. Знаев дека