притисни ентер »

Зема миксер, ролна од тоалетна хартија и волница – А тоа што го направи ќе ве воодушеви
Зема миксер, ролна од тоалетна хартија и волница – А тоа што го направи ќе ве воодушеви

Зема миксер, ролна од тоалетна хартија и волница – А тоа што го направи ќе ве воодушеви

Зема миксер, ролна од тоалетна хартија и волница – А тоа што го направи ќе ве воодушеви Ако се прашувате како да ја намотате ролната со конец, тогаш ова е решението за вас. Доколку сте домаќинка или љубителка на плетење, и имате потреба за намотување на конец, тогаш решението лежи во миксерот и истрошена картонска ролна од тоалет. Доволно е само на