притисни ентер »

Фотографии од Данска во зима од кои ќе посакате веднаш да ја посетите
Фотографии од Данска во зима од кои ќе посакате веднаш да ја посетите

Фотографии од Данска во зима од кои ќе посакате веднаш да ја посетите

Кели Хадсон пред една година се сели во Данска. Со неа се нејзиното четири годишно дете и сопругот, кој патем е композитор. Иако од Калифорнија се сели во Скандинавија, Кели продолжува да се занимава со уметност - фотографија. Покрај тоа што фотографира, таа и слика, а низ годините се дообразува на различни начини. После година дена во Данска ќе рече