притисни ентер »

Патниците со задржување од еден час го поминуваат бугарскиот граничен премин кај Делчево
Патниците со задржување од еден час го поминуваат бугарскиот граничен премин кај Делчево

Патниците со задржување од еден час го поминуваат бугарскиот граничен премин кај Делчево

Пад на електронскиот систем на граничниот премин „Станке Лисичково“ повторно предизвика задржување од околу еден час на патничките возила што од Делчево патуваат кон соседна Бугарија. Возачи се жалат дека ова не е прв пат да чекаат повеќе од еден час за влез во соседната држава. -Некаде околу 15 часот го поминавме граничниот премин Делчево, еве сега

Патниците со задржување од еден час го поминуваат бугарскиот граничен премин кај Делчево

Патниците со задржување од еден час го поминуваат бугарскиот граничен премин кај Делчево

Пад на електронскиот систем на граничниот премин „Станке Лисичково“ повторно предизвика задржување од околу еден час на патничките возила што од Делчево патуваат кон соседна Бугарија. Возачи се жалат дека ова не е прв пат да чекаат повеќе од еден час за влез во соседната држава.