притисни ентер »

Евакуирани неколку суда во Германија поради закана од бомба
Евакуирани неколку суда во Германија поради закана од бомба

Евакуирани неколку суда во Германија поради закана од бомба

Германската полиција евакуираше неколку судови низ целата земја,поради добиени закани дека во судските згради се поставени бомби. Најмалку пет германски судови во градовите Кил, Ерфурт, Магдебург, Потсдам и Визбаден добиле закани за бомба. Justice Centre in Potsdam evacuated over bomb threat. 4 other German regional courts were evacuated in Magdeburg,

Поради бомбашки закани евакуирани три суда во Германија

Поради бомбашки закани евакуирани три суда во Германија

Германската полиција денеска спроведе евакуација на вработените и присутните во судови во градовите Кил, Ерфурт и Магдебург, поради добиени закани дека во судските згради се поставени бомби. Како што јави електронското издание на весникот „Хановерише Алгемајне Цајтунг“, заканите за поставени бомби во судовите во Ерфурт и Магдебург биле упатени по електронска

Три германски судови евакуирани поради закана за бомби

Три германски судови евакуирани поради закана за бомби

Три германски судови, во градовите Кил, Ерфурт и Магдебург, се евакуирани поради закани за бомба, објави локалниот весник „Хановерше Алгемајне Цајтунг“. Судовите во Магдебург и Ерфурт биле евакуирани по заканите добиени преку електронска пошта, се вели во весникот. Во текот на ноќта, слична закана била упатена и до судотот во Кил, а зградата била пребарана

Три германски судови евакуирани поради закана за бомби

Три германски судови евакуирани поради закана за бомби

Три германски судови, во градовите Киел, Ерфурт и Магдебург, се евакуирани поради закани за бомба, објави локалниот весник „Хановерше Алгемајне Цајтунг“. Судовите во Магдебург и Ерфурт биле евакуирани по заканите добиени опреку електронска пошта, се вели во весникот. Во текот на ноќта, слична закана била упатена и во судото во Кил, а зградата била

Евакуирани три суда во Германија поради закани од бомби

Евакуирани три суда во Германија поради закани од бомби

Германската полиција денеска спроведе евакуација на вработените и присутните во судови во градовите Кил, Ерфурт и Магдебург, поради добиени закани дека во судските згради се поставени бомби. Како што јави електронското издание на весникот „Хановерише Алгемајне Цајтунг“, заканите за поставени бомби во судовите во Ерфурт и Магдебург биле упатени по електронска

Поради бомбашки закани евакуирани три суда во Германија

Поради бомбашки закани евакуирани три суда во Германија

Германската полиција денеска спроведе евакуација на вработените и присутните во судови во градовите Кил, Ерфурт и Магдебург, поради добиени закани дека во судските згради се поставени бомби. Како што јави електронското издание на весникот „Хановерише Алгемајне Цајтунг“, заканите за поставени бомби во судовите во Ерфурт и Магдебург биле упатени по електронска

Три германски судови евакуирани поради закана за бомби

Три германски судови евакуирани поради закана за бомби

Три германски судови, во градовите Киел, Ерфурт и Магдебург, се евакуирани поради закани за бомба, објави локалниот весник „Хановерше Алгемајне Цајтунг“. Судовите во Магдебург и Ерфурт биле евакуирани по заканите добиени опреку електронска пошта, се вели во весникот. Во текот на ноќта, слична закана била упатена и во судото во Кил, а зградата била

Три германски судови евакуирани поради закана од бомби

Три германски судови евакуирани поради закана од бомби

Три германски судови, во градовите Кил, Ерфурт и Магдебург, се евакуирани поради закани од бомба, објави локалниот весник „Хановерше алгемајне цајтунг“. Судовите во Магдебург и Ерфурт биле евакуирани по заканите добиени преку електронска пошта, се вели во весникот. Во текот на ноќта слична закана била упатена и до судот во Кил, а зградата била пребарана

Три германски судови евакуирани поради закана од бомби

Три германски судови евакуирани поради закана од бомби

Три германски судови, во градовите Кил, Ерфурт и Магдебург, се евакуирани поради закани од бомба, објави локалниот весник „Хановерше алгемајне цајтунг“. Судовите во Магдебург и Ерфурт биле евакуирани по заканите добиени преку електронска пошта, се вели во весникот. Во текот на ноќта слична закана била упатена и до судот во Кил, а зградата била пребарана

Поради бомбашки закани евакуирани три суда во Германија

Поради бомбашки закани евакуирани три суда во Германија

Германската полиција денеска спроведе евакуација на вработените и присутните во судови во градовите Кил, Ерфурт и Магдебург, поради добиени закани дека во судските згради се поставени бомби. Како што јави електронското издание на весникот „Хановерише Алгемајне Цајтунг“, заканите за поставени бомби во судовите во Ерфурт и Магдебург биле упатени по електронска