притисни ентер »

Театар Комедија ја почнува 2022 со хитот ,,Вечера за глупаци”

Театар Комедија ја почнува 2022 со хитот ,,Вечера за глупаци”

НУ Театар Комедија еден од најпосакуваните театри во државата ја започнува 2022 година во полна пареа. Иако во време на пандемија, театарот не застанува со својата работа. Како што информираат од управата театарот зад себе има успешна година, но оваа година во која ќе биде одбележана една деценија од постоењето на театарот ќе следуваат нови премиери,гостувања,учества

Театар Комедија ја почнува 2022 со хитот ,,Вечера за глупаци”

Театар Комедија ја почнува 2022 со хитот ,,Вечера за глупаци”

НУ Театар Комедија еден од најпосакуваните театри во државата ја започнува 2022 година во полна пареа. Иако во време на пандемија, театарот не застанува со својата работа. Како што информираат од управата театарот зад себе има успешна година, но оваа година во која ќе биде одбележана една деценија од постоењето на театарот ќе следуваат нови премиери,гостувања,учества

Театар Комедија ја почнува 2022 со хитот ,,Вечера за глупаци”

Театар Комедија ја почнува 2022 со хитот ,,Вечера за глупаци”

НУ Театар Комедија еден од најпосакуваните театри во државата ја започнува 2022 година во полна пареа. Иако во време на пандемија, театарот не застанува со својата работа. Како што информираат од управата театарот зад себе има успешна година, но оваа година во која ќе биде одбележана една деценија од постоењето на театарот ќе следуваат нови премиери,гостувања,учества

Театар „Комедија“ ја почнува 2022 со хитот ,,Вечера за глупаци"

Театар „Комедија“ ја почнува 2022 со хитот ,,Вечера за глупаци"

НУ Театар „Комедија“, еден од најпосакуваните театри во државата, ја започнува 2022 година во полна пареа. Иако во време на пандемија, театарот не застанува со својата работа. Како што информираат од управата, театарот зад себе има успешна година, но оваа година во која ќе биде одбележана една деценија од постоењето на театарот ќе следуваат нови премиери,

Театар Комедија ја почнува 2022 со хитот ,,Вечера за глупаци”

Театар Комедија ја почнува 2022 со хитот ,,Вечера за глупаци”

НУ Театар Комедија еден од најпосакуваните театри во државата ја започнува 2022 година во полна пареа. Иако во време на пандемија, театарот не застанува со својата работа. Како што информираат од управата театарот зад себе има успешна година, но оваа година во која ќе биде одбележана една деценија од постоењето на театарот ќе следуваат нови премиери,гостувања,учества

Сезоната на Театар Комедија почнува со „Вечера за глупаци“

Сезоната на Театар Комедија почнува со „Вечера за глупаци“

НУ Театар Комедија ја започнува 2022 година во полна пареа. Иако во време на пандемија, театарот не застана со својата работа. Како што информираат од управата театарот зад себе има успешна година, но оваа година во која ќе биде одбележана една деценија од постоењето на театарот ќе следуваат нови премиери,гостувања,учества на фестивали,реализација

Театар Комедија ја започнува 2022 со хитот ,,Вечера за глупаци”

Театар Комедија ја започнува 2022 со хитот ,,Вечера за глупаци”

НУ Театар Комедија еден од најпосакуваните театри во државата ја започнува 2022 година во полна пареа.Иако во време на пандемија театарот не застанува со својата работа. Како што информираат од управата театарот зад себе има успешна година,но оваа година во која ќе биде одбележана една деценија од постоењето на театарот ќе следуваат нови премиери,гостувања,учества