притисни ентер »

Најголемиот грчки остров е познат по феноменалните плажи: Една од нив e вистински природен „велнес“
Најголемиот грчки остров е познат по феноменалните плажи: Една од нив e вистински природен „велнес“

Најголемиот грчки остров е познат по феноменалните плажи: Една од нив e вистински природен „велнес“

Плажата Аргилос во близина на Крит важи за најубавиот природен велнес. Без сомнеж Крит е островот кој што за многумина е еден од најубавите. Изобилува со планини, бујна вегетација, живописни села и градби, а не е тајна дека токму тој е една од омилените дестинации на многу од туристите. Плажите на Крит се посебно атрактивни. Иако се многу познати,