притисни ентер »

Причини поради кои Шведска е меѓу 10-те најсреќни земји на светот
Причини поради кои Шведска е меѓу 10-те најсреќни земји на светот

Причини поради кои Шведска е меѓу 10-те најсреќни земји на светот

Швеѓаните се специфичен народ – на прва можеби делуваат ладно како климата која ги опкружува, но кога подобро ќе ги запознаете ќе сфатите дека не се толку затворени. Кога немаат што да кажат тие молчат, а ретки се оние кои ги поздравуваа своите соседи кога поминуваат покрај нив. Тие не ги поздравуваат ниту келнерите во рестораните и кафулињата, а ниту

Тие се едни од најсреќните луѓе во светот: Нема да ви кажат добар ден, често молчат, а паузата во денот им е најважна!

Тие се едни од најсреќните луѓе во светот: Нема да ви кажат добар ден, често молчат, а паузата во денот им е најважна!

Швеѓаните се специфичен народ – на прв поглед можеби делуваат ладно, но кога подобро ќе ги запознаете ќе сфатите дека не се толку затворени. Кога немаат што да кажат тие молчат, а ретки се оние кои ги поздравуваа своите соседи кога поминуваат покрај нив. Тие не ги поздравуваат ниту келнерите во рестораните и кафулињата, а ниту работниците во продавниците