притисни ентер »

6-те златни правила за добар стил на Каролина Херера: Mодни заповеди за секоја жена
6-те златни правила за добар стил на Каролина Херера: Mодни заповеди за секоја жена

6-те златни правила за добар стил на Каролина Херера: Mодни заповеди за секоја жена

Кога станува збор за модата, има многу за учење од оваа жена. Скоро 40 години, Каролина Херера е на самиот врв на модната сцена. Нејзиниот стил е инспирација за жените ширум светот, а секоја нејзина креација е едноставно совршена. Како некој што го посвети скоро целиот свој живот на модата и модната индустрија, таа е некој чиј совет носи тежина. Кога

6 златни правила за добар стил на Каролина Херера: Секоја жена мора да ги усвои овие модни заповеди!

6 златни правила за добар стил на Каролина Херера: Секоја жена мора да ги усвои овие модни заповеди!

Каролина Херера речиси 40 години е на самиот врв на модната сцена. Нејзиниот стил е инспирација за жените ширум светот, а секоја нејзина креација е едноставно совршена. Како некој кој речиси целиот живот го посветил на модата и на модната индустрија, нејзините совети имаат тежина. Кога станува збор за правила на добриот стил, треба да се учи од неа