притисни ентер »

Спотифај поткренува ковид-19 прокет за помош на музичарите
Спотифај поткренува ковид-19 прокет за помош на музичарите

Спотифај поткренува ковид-19 прокет за помош на музичарите

Фирмата Спотифај соопшти дека поткренува проект за помош на музичарите, COVID-19 Music Relief, со цел да се собираат сретства за нив во екот на пандемијата со коронавирусот која го запре животот во повеќето држави, што се одрази на економијата. Овој музички стриминг сервис, кој има околу 124 милиони претплатници, исто така склопи партнерство со непрофитни

Спотифај поткренува проект за помош на музичарите

Спотифај поткренува проект за помош на музичарите

Фирмата Спотифај соопшти дека поткренува проект за помош на музичарите, COVID-19 Music Relief, со цел да се собираат сретства за нив во екот на пандемијата со коронавирусот која го запре животот во повеќето држави, што се одрази на економијата. Овој музички стриминг сервис, кој има околу 124 милиони претплатници, исто така склопи партнерство со непрофитни