притисни ентер »

Мајка го остави бебето во контејнер и замина како ништо да не се случило
Мајка го остави бебето во контејнер и замина како ништо да не се случило

Мајка го остави бебето во контејнер и замина како ништо да не се случило

Жената се породила пред неколку дена во својот стан во Самут Пракан, меѓутоа решила да се ослободи од детето. Една жена (29) од Тајланд го оставила новороденчето во контејнер и на мотор заминала како ништо да не случило. Жената се породила пред неколку дена во својот стан во Самут Пракан, меѓутоа решила да се ослободи од детето. Надзорните камери ја

(ГРОЗОМОРНО ВИДЕО) Не знаела дека ја снима камера: МАЈКА МОНСТРУМ ГО ОСТАВИЛА БЕБЕТО ВО КОНТЕЈНЕР И ЗАМИНАЛА

(ГРОЗОМОРНО ВИДЕО) Не знаела дека ја снима камера: МАЈКА МОНСТРУМ ГО ОСТАВИЛА БЕБЕТО ВО КОНТЕЈНЕР И ЗАМИНАЛА

Жена од Тајланд го оставила новороденчето во контејнер и на мотор заминала како ништо да не случило. Жената се породила пред неколку дена во својот стан во Самут Пракан, меѓутоа решила да се ослободи од детето. Надзорните камери ја снимија како доаѓа со контејнерот со мотоцикл, заедно со уште едно дете. Новороденото бебе го завиткала во прекривка и

(ГРОЗОМОРНО ВИДЕО) Не знаела дека ја снима камера: МАЈКА МОНСТРУМ ГО ОСТАВИЛА БЕБЕТО ВО КОНТЕЈНЕР И ЗАМИНАЛА

(ГРОЗОМОРНО ВИДЕО) Не знаела дека ја снима камера: МАЈКА МОНСТРУМ ГО ОСТАВИЛА БЕБЕТО ВО КОНТЕЈНЕР И ЗАМИНАЛА

Жена од Тајланд го оставила новороденчето во контејнер и на мотор заминала како ништо да не случило. Жената се породила пред неколку дена во својот стан во Самут Пракан, меѓутоа решила да се ослободи од детето. Надзорните камери ја снимија како доаѓа со контејнерот со мотоцикл, заедно со уште едно дете. Новороденото бебе го завиткала во прекривка и

Не знаела дека ја снима камера: Мајка го оставила бебето во контејнер и си заминала

Не знаела дека ја снима камера: Мајка го оставила бебето во контејнер и си заминала

Не знаела дека ја снима камера: Мајка го оставила бебето во контејнер и си заминала Жена од Тајланд го оставила новороденчето во контејнер и на мотор заминала како ништо да не случило. Жената се породила пред неколку дена во својот стан во Самут Пракан, меѓутоа решила да се ослободи од детето. Надзорните камери ја снимија како доаѓа со контејнерот

Не знаела дека ја снима камера: Мајка го оставила бебето во контејнер и си заминала

Не знаела дека ја снима камера: Мајка го оставила бебето во контејнер и си заминала

Жена од Тајланд го оставила новороденчето во контејнер и на мотор заминала како ништо да не случило. Жената се породила пред неколку дена во својот стан во Самут Пракан, меѓутоа решила да се ослободи од детето. Надзорните камери ја снимија како доаѓа со контејнерот со мотоцикл, заедно со уште едно дете. Новороденото бебе го завиткала во прекривка и

Мајка го остави бебето во контејнер и замина како ништо да не се случило

Мајка го остави бебето во контејнер и замина како ништо да не се случило

Една жена (29) од Тајланд го оставила новороденчето во контејнер и на мотор заминала како ништо да не случило. Жената се породила пред неколку дена во својот стан во Самут Пракан, меѓутоа решила да се ослободи од детето. Надзорните камери ја снимија како доаѓа со контејнерот со мотоцикл, заедно со уште едно дете. Новороденото бебе го завиткала во прекривка

МАЈКА ГО ОСТАВИ НОВОРОДЕНЧЕТО ПРЕД КОНТЕЈНЕР И СИ ЗАМИНА: Не знаеше дека камерата снимила сѐ!

МАЈКА ГО ОСТАВИ НОВОРОДЕНЧЕТО ПРЕД КОНТЕЈНЕР И СИ ЗАМИНА: Не знаеше дека камерата снимила сѐ!

Една жена (29) од Тајланд оставила новроденче во контејнер и со мотор се одвезла како ништо да не се случило. Жената се поpoдила неколку дена претходно во својот стан во Самут Пракан, меѓутоа одлучила да се ослободи од детето. Надзорните камери ја снимиле како со мотор се дошла до контејнерот, заедно со уште едно дете. Новороденото бебе го завиткала

Мајка оставила новороденче во контејнер и мирно си заминала: Не знаела дека ја снимиле камери!

Мајка оставила новороденче во контејнер и мирно си заминала: Не знаела дека ја снимиле камери!

Една жена (29) од Тајланд оставила новроденче во контејнер и со мотор се одвезла како ништо да не се случило. Жената се породила неколку дена претходно во својот стан во Самут Пракан, меѓутоа одлучила да се ослободи од детето. Надзорните камери ја снимиле како со мотор се довезла до контејнерот, заедно со уште едно дете. Новороденото бебе го завиткала

Мајка го остави новороденчето во контејнер

Мајка го остави новороденчето во контејнер

Жена од Тајланд го оставила своето новороденче во контејнер и си заминала. Безбедносните камери го снимиле моментот кога таа со мотор, со уште едно дете, стигнала со бебето, го оставила и си заминала, без другите минувачи да забележат дека станува збор за бебе. Дури неколку часа подоцна, еден од луѓето кои го собирале ѓубрето, го забележал бебето.

Мајка го остави новороденчето во контејнер

Мајка го остави новороденчето во контејнер

Жена од Тајланд го оставила своето новороденче во контејнер и си заминала. Безбедносните камери го снимиле моментот кога таа со мотор, со уште едно дете, стигнала со бебето, го оставила и си заминала, без другите минувачи да забележат дека станува збор за бебе. Дури неколку часа подоцна, еден од луѓето кои го собирале ѓубрето, го забележал бебето.