притисни ентер »

Шакира постигна договор со властите за даночната измама и нема да оди во затвор
Шакира постигна договор со властите за даночната измама и нема да оди во затвор

Шакира постигна договор со властите за даночната измама и нема да оди во затвор

Пејачката требаше да се соочи со обвинение за даночна измама од 14,5 милиони евра пред судот во Барселона, а шпанските обвинители сакаа да ја осудат на осум години затвор и парична казна од 23,8 милиони евра доколку биде прогласена за виновна. Шакира, која во неколку наврати негираше дека сторила нешто лошо, се реши „во најдобар интерес на нејзините

Шакира постигна договор со властите за даночната измама и нема да оди во затвор

Шакира постигна договор со властите за даночната измама и нема да оди во затвор

Пејачката требаше да се соочи со обвинение за даночна измама од 14,5 милиони евра пред судот во Барселона, а шпанските обвинители сакаа да ја осудат на осум години затвор и парична казна од 23,8 милиони евра доколку биде прогласена за виновна. Шакира, која во неколку наврати негираше дека сторила нешто лошо, се реши „во најдобар интерес на нејзините

ШАКИРА НЕМА ДА ОДИ ВО ЗАТВОР ЗА ЗАТАЈУВАЊЕ НА ДАНОК Пејачката се спогоди со судот, ќе плати казна од 7,5 милиони евра

ШАКИРА НЕМА ДА ОДИ ВО ЗАТВОР ЗА ЗАТАЈУВАЊЕ НА ДАНОК Пејачката се спогоди со судот, ќе плати казна од 7,5 милиони евра

Колумбиската поп ѕвезда Шакира постигна спогодба пред почетокот на нејзиното судење во Шпанија, каде што беше обвинета за затајување данок. Таа беше обвинета за затајување данок од 14,5 милиони евра, а обвинителот побара осум години затвор или парична казна од 23,8 милиони евра. Но, според спогодбата Шакира ќе плати казна од 7,5 милиони евра. Шакира,

Шакира постигна договор со властите за даночната измама и нема да оди во затвор

Шакира постигна договор со властите за даночната измама и нема да оди во затвор

Пејачката требаше да се соочи со обвинение за даночна измама од 14,5 милиони евра пред судот во Барселона, а шпанските обвинители сакаа да ја осудат на осум години затвор и парична казна од 23,8 милиони евра доколку биде прогласена за виновна. Шакира, која во неколку наврати негираше дека сторила нешто лошо, се реши „во најдобар интерес на нејзините

Шакира „за влакно“ ја избегна затворската казна: Борбата против лажните обвинувања можела да ја чини 8 години слобода, но на крајот победи љубовта кон нејзините синови

Шакира „за влакно“ ја избегна затворската казна: Борбата против лажните обвинувања можела да ја чини 8 години слобода, но на крајот победи љубовта кон нејзините синови

Колумбиската поп ѕвезда, 46-годишната Шакира се договори со обвинителите во понеделникот, избегнувајќи судење во Барселона под обвинение дека не платила 14,5 милиони евра данок на приход во Шпанија во периодот од 2012 до 2014 година. Како дел од спогодбата, таа го прифати обвинението и се согласила да плати 50 отсто од наводниот долг, што е околу 7,3

Шакира се спогоди за даночна измама во Шпанија

Шакира се спогоди за даночна измама во Шпанија

Поп ѕвездата Шакира постигна договор со шпанските обвинители непосредно пред почетокот на судскиот процес за даночна измама во Барселона. Колумбиската пејачка беше обвинета за даночно затајување од 14,5 милиони евра, при што обвинителите кажаа дека ќе бараат затвор до осум години и парична казна од 24 милиони евра ако биде прогласена за виновна. Двете

Шакира се договори со обвинителството: Нема да оди во затвор, но ќе плати казна од 7,3 милиони евра

Шакира се договори со обвинителството: Нема да оди во затвор, но ќе плати казна од 7,3 милиони евра

Шакира се договори со обвинителството: Нема да оди во затвор, но ќе плати казна од 7,3 милиони евра К.С. Пред 3 минути Фото: EPA-EFE/Quique Garcia Колумбиската пејачка Шакира постигна договор со шпанското обвинителство непосредно пред почетокот на судскиот процес за даночна измама во Барселона. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Имено, таа

На Шакира ќе ѝ се суди во Шпанија за затајување данок: Ѝ се заканува затворска казна

На Шакира ќе ѝ се суди во Шпанија за затајување данок: Ѝ се заканува затворска казна

22 Колумбиската пејачка Шакира е обвинета за измама на властите од 14,5 милиони евра и може да се соочи со затворска казна доколку биде прогласена за виновна. Шакира во понеделник ќе се појави пред судот во Барселона обвинета за измама на шпанските даночни власти од 14,5 милиони евра (12,7 милиони фунти). 46-годишната колумбиска музичарка, која живее

На Шаќири ќе ѝ се суди во Шпанија за затајување данок: Ѝ се заканува затворска казна

На Шаќири ќе ѝ се суди во Шпанија за затајување данок: Ѝ се заканува затворска казна

2 Колумбиската пејачка Шакира е обвинета за измама на властите од 14,5 милиони евра и може да се соочи со затворска казна доколку биде прогласена за виновна. Шакира во понеделник ќе се појави пред судот во Барселона обвинета за измама на шпанските даночни власти од 14,5 милиони евра (12,7 милиони фунти). 46-годишната колумбиска музичарка, која живее