притисни ентер »

Apple ги надгради своите MacBook Pro лаптопи

Apple ги надгради своите MacBook Pro лаптопи

Apple денеска објави дека ги надградува своите MacBook Pro лаптопи со побрз хардвер и подобрени екрани. Подобрувањата сигурно ќе им се допаднат на лојалните професионални корисници, како што се програмерите на софтвер, видео-монтажерите или фотографите кои обработуваат слики. Новите модели кои повторно се нудат со дијагонала на екраните ид 13 и 15

Што да очекуваме од Apple во есен

Што да очекуваме од Apple во есен

Затишје пред бура од нови производи – така може да се поправи однесувањето на Apple во 2018 година. Компанијата не беше активна во првата половина година, но очекувањата се дека намерно ги чува уредите во тајност, за да ги покаже на есен. За такво сценарио прогнозира аналитичарот од TF Internationa Securieties Мин-хи Куо, кој се слави како еден од