притисни ентер »

Островот Лошињ – јадрански рај за љубителите на гастрономијата
Островот Лошињ – јадрански рај за љубителите на гастрономијата

Островот Лошињ – јадрански рај за љубителите на гастрономијата

Островот Лошињ со својата убавина ги измамува туристите. Но, тоа што посебно ги воодушевува туристите на овој прекрасен остров се хотелите и нивната понуда во која може да уживате независно од годишниот период. Меѓу многубројните туристички дестинации, Јадранот е претпознатлив по својата природна убавина. Исто така, островот Лошињ е познат по прекрасните