притисни ентер »

Домагој Дувњак останува верен на Кил
Домагој Дувњак останува верен на Кил

Домагој Дувњак останува верен на Кил

Хрватскиот репрезентативец, Домагој Дувњак стави потпис на нов двегодишен договор со Кил. Најавите дека на крајот од оваа сезона тој ќе го промени клубот беа денеска демантирани со продолжувањето на соработката. Дувњак е дел од екипата на Кил од 2014 година. Wann? Jetzt! Was? Etwas Großartiges! Wer? Dule! #WirSindKiel #NurMitEuch #News pic.twitter