притисни ентер »

Диви свињи ги окупираа улиците на Хонг Конг
Диви свињи ги окупираа улиците на Хонг Конг

Диви свињи ги окупираа улиците на Хонг Конг

Австралијката Лиз Волш, нејзиниот сопруг и нивните близначки во мај минатата година се доселиле во луксузен кварт во Хонг Конг. Пред неколку дена семејството наишло на три необични соседи. Станува збор за диви свињи кои во Хонг Конг не се ретка глетка. Вепари редовно талкаат по патиштата, спијат по паркови и се дружат на локалните игралишта. „Тие се

Диви свињи слободно се шетаат по улиците на Хонг Конг

Диви свињи слободно се шетаат по улиците на Хонг Конг

Австралијката Лиз Волш, нејзиниот сопруг и нивните близначки во мај минатата година се доселиле во луксузен кварт во Хонг Конг. Пред неколку дена семејството наишло на три необични соседи. Станува збор за диви свињи кои во Хонг Конг не се ретка глетка. Вепари редовно талкаат по патиштата, спијат по паркови и се дружат на локалните игралишта. -Тие се