притисни ентер »

Плевнелиев: Македонија има уникатна историска шанса
Плевнелиев: Македонија има уникатна историска шанса

Плевнелиев: Македонија има уникатна историска шанса

Постојат моменти кога судбината подава рака и таа треба да се прифати. Македонија е исправена точно пред таква ситуација. Таа има уникатна историска шанса, истакна поранешниот бугарски претседател Росен Плевнелиев, пренесува бугарската агенција „БГНЕС“. По дискусијата на тема „Бугарската и европската перспектива: Референдумот во Македонија“, во организација

Плевнелиев: Македонија има уникатна историска шанса

Плевнелиев: Македонија има уникатна историска шанса

Постојат моменти кога судбината подава рака и таа треба да се прифати. Македонија е исправена точно пред таква ситуација. Таа има уникатна историска шанса, истакна поранешниот бугарски претседател Росен Плевнелиев, пренесува бугарската агенција „БГНЕС“. По дискусијата на тема „Бугарската и европската перспектива: Референдумот во Македонија“, во организација

Плевнелиев: Македонија има уникатна историска шанса

Плевнелиев: Македонија има уникатна историска шанса

Постојат моменти кога судбината подава рака и таа треба да се прифати. Македонија е исправена точно пред таква ситуација. Таа има уникатна историска шанса, истакна поранешниот бугарски претседател Росен Плевнелиев,  пренесува бугарската агенција „БГНЕС“. По дискусијата на тема „Бугарската и европската перспектива: Референдумот во Македонија“, во организација

Плевнелиев: Македонија има уникатна историска шанса

Плевнелиев: Македонија има уникатна историска шанса

Постојат моменти кога судбината подава рака и таа треба да се прифати. Македонија е исправена точно пред таква ситуација. Таа има уникатна историска шанса, истакна поранешниот бугарски претседател Росен Плевнелиев,  пренесува бугарската агенција „БГНЕС“. По дискусијата на тема „Бугарската и европската перспектива: Референдумот во Македонија“, во организација

Плевнелиев: Драги пријатели од Македонија, подадете си рака

Плевнелиев: Драги пријатели од Македонија, подадете си рака

Постојат моменти кога судбината подава рака и таа треба да се прифати. Македонија е исправена точно пред таква ситуација. Таа има уникатна историска шанса, истакна поранешниот бугарски претседател Росен Плевнелиев, пренесува бугарската агенција „БГНЕС“. По дискусијата на тема „Бугарската и европската перспектива: Референдумот во Македонија“, во организација

Плевнелиев: Македонија има уникатна историска шанса

Плевнелиев: Македонија има уникатна историска шанса

Постојат моменти кога судбината подава рака и таа треба да се прифати. Македонија е исправена точно пред таква ситуација. Таа има уникатна историска шанса, истакна поранешниот бугарски претседател Росен Плевнелиев,  пренесува бугарската агенција „БГНЕС“. По дискусијата на тема „Бугарската и европската перспектива: Референдумот во Македонија“, во организација

Плевнелиев до Македонците: Подадете си рака, имате уникатна шанса

Плевнелиев до Македонците: Подадете си рака, имате уникатна шанса

Фото: bnr.bg Постојат моменти кога судбината подава рака и таа треба да се прифати. Македонија е исправена точно пред таква ситуација. Таа има уникатна историска шанса, истакна поранешниот бугарски претседател Росен Плевнелиев, пренесува бугарската агенција „БГНЕС“. По дискусијата на тема „Бугарската и европската перспектива: Референдумот во Македонија“,

Росен Плевнелиев: Македонија има единствена историска шанса

Росен Плевнелиев: Македонија има единствена историска шанса

Постојат моменти кога судбината доаѓа во рака и треба да се преземе. Бојкотот и екстремистичката политика се несоодветното однесување на ВМРО-ДПМНЕ Македонија се соочува со таква ситуација. Има уникатна историска шанса. Ова го изјави Росен Плевнелиев, претседател на Република Бугарија (2012 – 2017), за време на организираниот од Европскиот совет за

Плевнелиев: Македонија има уникатна историска шанса

Плевнелиев: Македонија има уникатна историска шанса

Постојат моменти кога судбината подава рака и таа треба да се прифати. Македонија е исправена точно пред таква ситуација. Таа има уникатна историска шанса, истакна поранешниот бугарски претседател Росен Плевнелиев, пренесува бугарската агенција „БГНЕС“. По дискусијата на тема „Бугарската и европската перспектива: Референдумот во Македонија“, во организација

Плевнелиев: Македонија има уникатна историска шанса

Плевнелиев: Македонија има уникатна историска шанса

Скопје, 11 октомври 2018 (МИА) - Постојат моменти кога судбината подава рака и таа треба да се прифати. Македонија е исправена точно пред таква ситуација. Таа има уникатна историска шанса, истакна поранешниот бугарски претседател Росен Плевнелиев,  пренесува бугарската агенција „БГНЕС“. По дискусијата на тема „Бугарската и европската перспектива: Референдумот